سه شنبه 23 تير 1405-8:46 کد خبر:63878

گزارش دیوان محاسبات

از عدم تحقق کامل افزایش سرمایه بانک‌های دولتی در سال ۱۴۰۴

انعکاس شمال-دیوان محاسبات کشور در گزارشی اعلام کرد با وجود تأکید قوانین بالادستی از جمله برنامه هفتم پیشرفت بر رفع ناترازی و ارتقای کفایت سرمایه بانک‌ها، از ظرفیت قانونی پیش‌بینی شده توسط هیئت وزیران برای افزایش سرمایه بانک‌های دولتی به میزان ۲۰۰ هزار میلیارد تومان، تنها ۵۶ هزار میلیارد تومان معادل ۲۸ درصد محقق شده است.


این نهاد نظارتی در بررسی نحوه اجرای بند «ض» تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۴۰۴، با وجود تأکید قوانین بالادستی از جمله برنامه هفتم پیشرفت بر رفع ناترازی و ارتقای کفایت سرمایه بانک‌ها، از ظرفیت قانونی پیش‌بینی‌ شده توسط هیئت وزیران برای افزایش سرمایه بانک‌های دولتی به میزان ۲۰۰ هزار میلیارد تومان، تنها ۵۶ هزار میلیارد تومان معادل ۲۸ درصد محقق شده است.

 به ویژه در اجرای تکالیف قانونی مرتبط با افزایش سرمایه بانک کشاورزی و تخصیص ۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب، تعلل صورت گرفته و این بخش از حکم قانونی تا تاریخ رسیدگی، اجرایی نشده و کارگروه مربوط برای پیگیری اجرای دقیق حکم نیز تشکیل نشده است.