شنبه 29 دی 1403-8:20 کد خبر:60989

یحیی سریع:

تل‌آویو، ایلات، عسقلان و ناو آمریکایی را هدف قرار دادیم

انعکاس شمال-سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از عملیات موفق موشکی و پهپادی علیه مواضع مهم و حیاتی در سرزمین‌های اشغالی و عملیاتی دیگر علیه ناو هواپیمابر آمریکایی خبر داد.


به نقل از شبکه المسیره، سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن امروز در جمع شرکت کنندگان در تظاهرات میلیونی مردم این کشور در صنعا در بیانیه‌ای از چند عملیات موفق علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا به این شرح خبر داد:

در یک عملیات نظامی، به اهداف حیاتی و حساس رژیم اشغالگر در منطقه‌ام الرشراش (ایلات) در جنوب فلسطین اشغالی با چهار موشک هدایت شونده حمله کردیم که اهداف عملیات به لطف خداوند با موفقیت محقق شد.

یگان پهپادی نیز دو عملیات نظامی انجام داد که در اولین عملیات، اهداف رژیم اسرائیل در منطقه یافای اشغالی (تل آویو) با سه پهپاد مورد حمله قرار گرفت.

در عملیات دوم، یک هدف مهم و حساس رژیم اسرائیل در منطقه اشغالی عسقلان با پهپاد مورد حمله قرار گرفت.

به لطف خداوند، اهداف این دو عملیات با موفقیت محقق شد.

این سه عملیات با عملیات نظامی چهارم همزمان شد که طی آن نیروی دریایی یمن، ناو هواپیمابر ترومن آمریکا را در شمال دریای سرخ هدف قرار داد.

هدف قرار دادن ناوهواپیمابر ترومن با تعدادی پهپاد صورت گرفت که هفتمین حمله به این ناوهواپیمابر از لحظه آمدن به دریای سرخ به شمار می‌رود.

برای هرگونه تحولات یا تشدید تجاوزات آمریکایی اسرائیلی به کشورمان آماده هستیم و تحولات اوضاع غزه را نیز از نزدیک زیر نظر داریم.

گزینه‌های مناسب را در صورت نقض توافق آتش بس از سوی دشمن یا تشدید عملیاتش علیه ملت مظلوم فلسطین در غزه اتخاذ خواهیم کرد.

به مردم و رزمندگان فلسطین تاکید می‌کنیم که مردم ما با رهبری و ارتش خود در کنار شما بدون توجه به پیامدهایش هستند.

هرگز فلسطین و مسئله عادلانه آن را تا آزادی کامل وجب به وجب خاک آن و بیرون راندن رژیم اسرائیل از تمام فلسطین تنها نخواهیم گذاشت.