پنجشنبه 20 دی 1403-7:44 کد خبر:60962
ناآرامی در مرز سوریه و لبنان
ارتش لبنان اعلام کرد به دنبال درگیری در مرز لبنان - سوریه در هفته گذشته یک سرباز زخمی شده است. این حادثه در نزدیکی شهرک مرزی سِرغایا در جنوب غربی سوریه پس از آن رخ داد که افرادی در سوی سوری این مرز سعی کردند با استفاده از بولدوزر مسیر یک گذرگاه مرزی غیر قانونی را دوباره باز کنند. این مسئله نیروهای لبنانی را بر آن داشت تا به نشانه هشدار اقدام به تیراندازی کنند که این مسئله به نوبه خود تیراندازی از سوی خاک سوریه و زخمی شدن یک سرباز لبنانی را در پی داشت.
ادامه اشغالگریهای رژیم صهیونیستی در قنیطره سوریه
رژیم صهیونیستی در راستای ادامه اشغال مناطق در جنوب سوریه در مرزها با اراضی اشغالی، حضور خود در این منطقه را مجدداً گسترش داد. منابع در سوریه اعلام کردند که رژیم صهیونیستی منطقه «التلول الحمر» در حومه شمالی قنیطره در جنوب سوریه را تحت اشغال خود درآورده است.به نقل از العربیه، رژیم صهیونیستی همچنین با استفاده از بلدوزرها، تانکهای مرکاوا و دهها سرباز اقدام به عملیات لایروبی کرد.
خبرنگار المیادین نیز گزارش داد که نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی با تانکها وارد دو روستای العشه و ابو غاره و مزرعه الحیران در حومه جنوبی قنیطره شدند.نیروهای رژیم صهیونیستی هفته گذشته نیز وارد شهر البعث در حومه قنیطره شدند.نیروهای رژیم صهیونیستی کارمندان ادارات دولتی را با بهانه تفتیش بیرون کردند. از زمان سقوط نظام بشار اسد، رئیس جمهور سابق سوریه در هشتم دسامبر، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که پایگاههایی را در منطقه حائل در بلندیهای جولان اشغالی تحت تصرف خود درآورده است.
