دوشنبه 5 آذر 1403-7:54 کد خبر:60709

سنگین‌ترین عملیات حزب الله ضد رژیم صهیونی از آغاز جنگ


به نقل از وبگاه مرکز اطلاع رسانی فلسطین، در کمتر از یک روز مقاومت اسلامی لبنان حدود پنجاه عملیات علیه نیرو‌های اشغالگر و تجهیزات نظامی شامل موارد زیر انجام داد.

۱۴ شهرک اشغالی
۹ پایگاه نظامی
پنج پایگاه توپخانه
۱۸ محل تجمع نیرو‌های دشمن
۶ تانک مرکاوا نابود شد، از جمله سه تانک در نبرد‌های بیاضه که بیش از ۳۰ ادوات زرهی دشمن منطقه را ترک کردند
یک پهپاد از صحنه عملیات گریخت
و موشک باران تل آویو و شهر‌های دیگر در عمق فلسطین خسارت‌ها و تلفات کم سابقه‌ای به همراه داشته است.
 
 
لحظه فرار شهردار عکا پس از شنیدن آژیر هشدار
کانال تلگرامی قدس فید تصاویری از لحظه فرار شهردار عکا در برنامه زنده پس از شنیدن صدای آژیر هشدار به سبب موشک های حزب الله منتشر کرد.
 
 
نیویورک تایمز: حمله هوایی دیروز حزب الله یکی از بزرگترین حملات بود
نیویورک تایمز اعلام کرد: حمله هوایی دیروز حزب الله بزرگترین عملیاتی بود که از زمان شروع حملات خود انجام داده است.
 
واشنگتن پست: بسیاری از نظامیان اسرائیلی به نقطه فروپاشی رسیده اند
شبکه تلویزیونی المیادین به نقل از واشنگتن پست اعلام کرد: با افزایش تلفات و گسترش دامنه درگیری ها، خستگی مفرط از جنگ در رژیم اسرائیل تشدید شده است. 
واشنگتن پست افزود: برخی از نظامیان ذخیره اسرائیلی ترجیح می دهند به خدمت نپیوندند، که در جریان یک جنگ در حال گسترش، فشار بر ارتش را افزایش می دهد.
نهاد نظامی اسرائیل که با کمبود احتمالی نیرو مواجه است، قصد دارد خدمت اجباری را در ارتش تمدید کند. بسیاری از نظامیان در حال حاضر به نقطه فروپاشی رسیده اند.
 
بنی گانتز عضو سابق کابینه جنگ رژیم صهیونیستی
اسرا در غزه در حال پوسیده شدن هستند، فرستاده خباد در امارات ترور شد، شهرهای اسرائیلی در معرض موشک‌باران هستند اما کابینه به قضیه مشاور قضایی و رسانه‌ها مشغول است، باید از خودتان خجالت بکشید.