شنبه 28 مهر 1403-8:32 کد خبر:60460

باران و برف و کاهش دما در راه مازندران


کارشناس اداره کل هواشناسی مازندران گفت: بارش باران از امشب در استان آغاز می‌شود. هوا از فردا سرد می‌شود.


غلامپور افزود: نقشه‌های پیش یابی هواشناسی نشان می‌دهد امروز جمعه ۲۷ مهر آسمان استان صاف همراه با افزایش دما و در ارتفاعات با وزش باد نسبتاً شدید همراه است.


کارشناس هواشناسی مازندران گفت: از امشب افزایش ابر و وزش باد را در نیمه غربی و به تدریج بارش پراکنده را در کل استان داریم.


غلامپور تصریح کرد: روز‌های شنبه ۲۸ و یکشنبه ۲۹ مهر آسمان استان نیمه ابری تا ابری همراه با کاهش دما است.


وی با اشاره به اینکه یکشنبه شب در مناطق غربی استان بارندگی داریم افزود: دوشنبه تا چهارشنبه به تناوب بارندگی، کاهش دما و وزش باد شدید را در کل استان خواهیم داشت.


کارشناس هواشناسی مازندران خاطر نشان کرد: در این مدت شدت بارش‌ها در مناطق غربی استان است که با آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها و بالا آمدن آب رودخانه‌ها همراه است.


غلامپور گفت: روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه این بارش‌ها در مناطق مرتفع بالای ۲۲۰۰ متر به صورت برف خواهد بود.


به گفته وی امروز دریا موج کوتاه دارد، اما از عصر به تدریج مواج می‌شود و از امشب برای فعالیت‌های دریایی مناسب نیست.


دیروز کیاسر ساری با ۳۰ درجه بالای صفر گرم‌ترین و صبح امروز بلده با ۷ درجه بالای صفر خنک‌ترین مناطق استان بودند.