سه شنبه 24 مهر 1403-7:28 کد خبر:60440

عیادت مخبر از سفیر ایران در لبنان


محمد مخبر با حضور در منزل سفیر ایران در لبنان که در حادثه تروریستی انفجار پیجر‌ها دچار آسیب شده بود، ضمن عیادت از مجتبی امانی، از خدمات او قدردانی کرد.

آقای مخبر برای بازگشت آقای امانی به مسئولیت خطیر سنگر سیاست خارجی در منطقه مقاومت، از درگاه خداوند متعال طلب سلامتی کرد و گفت: در تاریخ بشر هیچ نوع جنایتی وجود ندارد که صهیونیست‌ها آن را مرتکب نشده باشند.

مجتبی امانی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان نیز با اشاره به این جنایت صهیونیست‌ها اظهار داشت: متأسفانه تعدادی از وسایل ارتباطی منفجر شده در اختیار شهروندان عادی و مدنی بود.

آقای امانی با اشاره به همکاری سرویس‌های جاسوسی غربی در این اقدام تروریستی، تأکید کرد: بر خلاف تلاش‌های همه جانبه آنان، هم اکنون سفارت ایران در لبنان مثل گذشته کاملا فعال است و او نیز در آینده‌ای نزدیک به بیروت باز خواهد گشت.