جمعه 16 شهريور 1403-21:8 کد خبر:60162

حضور ۲۱ میلیون مسافر در مازندران


استاندار مازندران در نشست بررسی چالش‌های شهرستان‌های تنکابن و عباس‌آباد با بیان اینکه توسعه زیر ساخت در مازندران باید بیشنر مورد توجه قرار گیرد، گفت: حدود ۲۱ میلیون مسافر از ۸ تا ۱۱ شهریور در مازندران تردد کردند.

 
یوسف نوری برون رفت از ترافیک با اجرا و تکمیل رینگ شهری را از جمله راهبرد‌های مازندران به‌ویژه در غرب استان اعلام کرد و افزود: علاوه بر توسعه زیر ساخت‌های حوزه راه، زیرساخت‌های گردشگری و بهداشت و درمان نیز در استان باید تقویت و مورد توجه قرار گیرد. 

او از پیگیری برای ساخت آزاد راه چالوس - رامسر خبر داد و گفت: بیمارستان تخصصی امام خمینی تنکابن (ره) بزودی بهره برداری می‌شود.

استاندار مازندران داشتن الگوی مالی را پشتوانه اجرایی طرح دانست و افزود: در سفر شهرستانی تیرماه پارسال استاندار سابق ۲۲ طرح مصوب شد، اما بخشِ قابل توجهی از این طرح‌ها هنوز در مرحله اجرایی قرار نگرفته است

نوری ادامه داد: این طرح‌ها که بخشی از مشکلات زیرساختی منطقه را برطرف می‌کند هرچه سریع‌تر باید تعیین تکلیف و اعتبار لازم برای عملیاتی شدن آن تامین شود.