شنبه 29 فروردين 1394-18:10 کد خبر:5719
قیمت نفت در بازار جهانی
قیمت نفت در بازارهای جهانی اگرچه به علت افزایش تولید نفت اوپک در ماه مارس پایین آمد اما 63.45 دلار به ازای هر بشکه فروخته شد.
به نقل از رویترز، پس از اینکه اوپک اعلام کرد که میزان تولید این سازمان در ماه مارس افزایش یافته و بر اشباع بازارهای جهانی افزوده است، قیمت نفت روز گذشته، آخرین روز معاملات بازارهای جهانی کاهش یافت و به افزایشهای هفته گذشته خود پایان داد.
سازمان کشورهای صادرکننده نفت اعلام کرد، تولید نفت این سازمان در ماه مارس 810 هزار بشکه در روز افزایش یافته است و به 30.79 میلیون بشکه در روز رسیده است که برابر با یک سوم عرضه جهانی نفت است.
موسسه فیلیپ فیوچرز اعلام کرد، به نظر میرسد که عربستان به اندازه کافی نفت ارزان نداشته است.
هر بشکه نفت برنت با 53 دلار کاهش 63.45 دلار فروخته شد. نفت خام آمریکا نیز با 97 سنت کاهش 55.74 دلار در هر بشکه معامله شد.
قیمت نفت برنت از ابتدای ماه آوریل تاکنون به علت درگیریها در خاورمیانه و کاهش تعداد دکلهای حفاری آمریکا 16 درصد افزایش یافته است اما قیمتها روز جمعه حداقل به طور موقت کاهش یافت.
