شنبه 20 اسفند 1401-13:27 کد خبر:51477

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران:

گوشت قرمز گرم از فردا در مازندران عرضه می شود

انعکاس شمال -رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به توزیع ۴۵۴ تن مرغ منجمد در استان گفت: توزیع گوشت قرمز گرم نیز از فردا شروع می شود


به گزارش انعکاس شمال حسن عنایتی کلیجی پیش ازظهر شنبه در جلسه تنظیم بازار استان با اشاره به توزیع ۴۵۴ تن مرغ منجمد در استان گفت: در مناطق پرجمعیت شهری و روستایی توزیع مرغ و گوشت انجام شود تا هم مشهود باشد و هم همه مردم بتوانند از این خدمات بهره‌مند شوند.

وی از ورود گوشت قرمز گرم به استان از فردا خبر داد و اظهار کرد: پرتقال و سیب تنظیم بازاری بدون محدودیت در همه شهرستان‌ها توزیع می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه هفته حساسی را برای تأمین و توزیع اقلام اساسی پیش رو داریم، ادامه داد: همه توان خود را با بکارگیری همه ظرفیت‌ها برای تنظیم بازار بکارگیری کنیم.

عنایتی خاطرنشان کرد: اولویت اصلی تأمین مرغ برای استان مازندران است و گوشت و مرغ در بازارچه‌های عرضه مستقیم محصولات و نمایشگاه‌های بهاره در سراسر استان توزیع می‌شود.