دوشنبه 17 فروردين 1394-16:35 کد خبر:4542
علی بابایی کارنامی:
تنها راه برون رفت استان از مشکلات همدلی و همزبانی می باشد
انعکاس شمال - علی بابایی کارنامی دراولین جلسه شورای اداری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران گفت: تنها راه برون رفت استان از مشکلات همدلی و همزبانی می باشد
اولین جلسه شورای اداری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران در شهرستان نوشهر برگزار گردید .
به گزارش انعکاس شمال به نقل ازروابط عمومی اداره کل، علی بابایی کارنامی مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران در این جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو طی سخنانی اظهار داشت: زحمات کلیه کارکنان این اداره کل در سطح استان بسی جای تقدیر دارد که با همه سختیها عملکردی بهتر از گذشته ثبت نمودند.
وی با تأکید بر اینکه باید نقاط ضعف خود را در سال جدید برطرف نماییم افزود: تکیه بر نقاط قوت و تلاش شبانه روزی با هدف برطرف کردن نقاط ضعف در جهت بهبود کیفیت خدمت به مردم باید در دستور کار ویژه کلیه همکاران قرار گیرد.
بابایی کارنامی افزود: بهترین عملکرد این اداره کل برگزاری اولین المپیاد فرهنگی ورزشی کارگران بود که نشان از همدلی و همزبانی و ظرفیت بسیار بالا این اداره کل در استان دارد که سالیان سال می توان به این مهم افتخار نمود.
وی با اشاره به اهمیت نام سال و ضرورت توجه به آن تصریح کرد: از بیانات هوشمندانه مقام معظم رهبری در نامگزاری سال بعنوان دولت و ملت، همدلی و همزبانی باید بفهمیم که تمامی تلاش خود را در جهت ارائه خدمات تأثیرگذار به مردم شریف به کار گیریم و در واقع باید بگوییم دولت کارگزار مردم است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: تنها راه برون رفت استان از مشکلات همدلی و همزبانی می باشد و باید با استفاده این اصل مهم که مقام معظم رهبری نیز بر آن تأکید نمودند اختلافات را حل نماییم و در جهت پیشرفت استان تلاش کنیم.
وی با اشاره به ضرورت توجه به سیاستهای کلان کشور خاطرنشان کرد: اجرای طرح کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی در بنگاههای اقتصادی، توجه ویژه به بخش تعاون، شناسایی ظرفیت های منطقه و ... از برنامه های ویژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می باشد که با جدیت پیگیر اجرای آن در استان هستیم.
گفتنی است در ادامه این جلسه معاونین اداره کل به بیان نقاط ضعف و قوت ادارات شهرستان ها پرداخته به حضار به بحث درباره امور تخصصی اداره کل پرداختند.
شایان ذکر است در پایان این جلسه از آقایان مهدی کاکویی، فرهاد مرادمجیدی و سیاوش صادقی از مدیران با تجربه که به افتخار بازنشستگی نائل آمدند بابت زحمات چند ده ساله از این عزیزان تقدیر شد و همچنین از زحمات آقای مقیمی در پیشبرد اهداف اداره کل تشکر گردید.
