سه شنبه 3 دی 1398-11:11 کد خبر:39050

۹۰ درصد پرتقال های صادراتی از مازندران است

انعکاس شمال - تنظیم بازار محصولات کشاورزی عامل مهمی در ایجاد اشتغال و رونق تولید محصولات کشاورزی است که می‌طلبد دست‌اندرکاران آن به خوبی با مؤلفه‌های آن آشنا شوند.

 


به گزارش انعکاس شمال و به نقل از خبرگزاری فارس، عزیزاله شهیدی‌فر رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ، گفت: صنعت باغداری استان را با محوریت صادراتی دنبال می‌کنیم تا بازار مناسبی در داخل و خارج کشور داشته باشیم.

وی ادامه داد: مازندران در بحث صادرات مرکبات و کیوی توانمندی بالایی دارد و تاکنون توانستیم ۶۰ هزار تن انواع مرکبات و ۸۰ هزار تن کیوی از مازندران به خارج کشور صادر کنیم که تا پایان امسال میزان صادرات مرکبات استان به خارج از کشور به ۱۲۰ هزار تن و دو برابر کنونی خواهد رسید.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: در حال حاضر ۹۰ درصد مرکبات صادر شده از استان مازندران است و امسال در بحث مرکبات دو برابر سال گذشته صادرات خواهیم داشت.

شهیدی‌فر بیان کرد: یکی از حمایت های جدی از باغداران، صادرات مرکبات است و بخشی از این حمایت‌ها اتفاق افتاد و در اتحادیه کشورهای اوراسیا قرار گرفتیم و بسیاری از تعرفه‌ها از جمله تعرفه مرکبات کاهش پیدا کرد اما بحث گمرک همچنان به قوت خود باقی است و یکی از مشکلات و تأثیرات منفی در بحث صادرات است که امیدواریم این مشکل رفع شود.

وی اظهار کرد: مقرر شد امسال ۴۰ هزار تن مرکبات در تنظیم بازار شب عید تامین شود که ۳۰ هزار تن آن مربوط به استان مازندران بوده و مباشر اجرای این کار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: قیمتی که برای مرکبات در نظر گرفته شد ایده آل نیست و اعتقاد داریم با توجه به اینکه باغداران هزینه های زیادی را برای تولید متحمل می شوند قیمت مرکبات برای تنظیم بازار شب عید بیشتر از این عددی که در نظر گرفته شد باشد.

 شهیدی‌فر افزود: از طرفی هم خواهان این نیستیم قیمت ها خیلی بالا باشد تا مصرف کنندگان دچار مشکل شوند و باید قیمت معقول‌تری در نظر گرفته شود.

وی گفت: پیش بینی می شود تا هفته های آینده قیمت مرکبات تغییر کند و به این عدد دسترسی پیدا کنیم تا باغداران و تجار و مصرف کنندگان از آن استفاده کنند.