سه شنبه 30 بهمن 1397-11:12 کد خبر:37457
کشف ۲۹ هزار عدد شکلات قاچاق در ساری
به گزارش انعکاس شمال،یدالله ملکی مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران، گفت: بر اساس گزارش پلیس آگاهی استان مبنی بر قاچاق ۲۹ هزار و ۶۸۲ عدد شکلات پروندهای تشکیل و جهت رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی مازندران ارسال شد.
وی افزود: شعبه هشتم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا وارز شهرستان ساری پس بررسی اسناد و مدارک و استعلام لازم تخلف انتسابی را محرز دانسته و به استناد بند ب. ماده ۲۲ قانون قاچاق کالا و ارز علاوه بر ضبط کالای مکشوفه به مبلغ ۲۷۴ میلیون ۲۲۳ هزار و ۸۸۰ ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران با بیان اینکه در شعبه تجدید نظر این رای را قطعی و لازم الاجرا شد، گفت: شکلاتهای کشف شده با توجه به نظریه کارشناسی دانشگاه علوم پرشکی مبنی بر غیر قابل مصرف انسانی بودن معدوم شدند./باشگاه خبرنگاران
