دوشنبه 22 آبان 1396-10:48 کد خبر:28326

سرمایه گذار ۳۰ میلیون یوروئی برای احداث کارخانه کمپوست در قائم شهر


 به گزارش انعکاس شمال،سید علی ادیانی نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه و سیمرغ و جویبار در مجلس شورای اسلامی در نشست مشترک اعضای شورای شهر قائم شهر با یک تیم از سرمایه گذاران خارجی گفت: یک شرکت خارجی اعلام آمادگی کرد با سرمایه گذاری ۲۷ تا ۳۰ میلیون یوروئی در قائم شهرکارخانه تبدیل ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تن زباله به کمپوست احداث کند.

 

وی افزود: طرح پیشنهادی ایجاد کارخانه کمپوست در زمینی به مساحت ۱۵ تا ۲۰ هکتار درمدت ۱۱ تا ۱۴ ماه درشهرستان قائم شهر قابلیت اجرا و بهره برداری دارد.

 

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی وجود اراده درمجمع نمایندگان مجلس استان و الویت کاری استاندارجدید در مدیریت وحل معضل پسماند مازندران را یک عزم عمومی در حل معضل زباله در این استان نام برد.

 

ادیانی افزود: با تلاش مدیران دستگاه‌های مسئول، مشارکت و همکاری سرمایه گذاران مشکل زباله این شهرستان برطرف خواهد شد.

روزانه بیش از ۳۱۵۰ تن زباله یا پسماند در استان مازندران تولید می‌شود که شیرآبه‌های ۹۰ درصد آن‌ها در جنگل‌ها و رودخانه‌ها سرازیر و ریخته می‌شود.باشگاه خبرنگاران