شنبه 3 تير 1396-15:34 کد خبر:27955

استاندار مازندران:

تسهیلات سرمایه در گردش واحدهای تولیدی مازندران تامین می‌شود

انعکاس شمال - استاندار مازندران با تاکید بر رونق تولید در واحدهای صنعتی استان، گفت: تسهیلات سرمایه در گردش واحدهای تولیدی مازندران تامین می‌شود.


 

به گزارش  انعکاس شمال، ربیع فلاح جلودار در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی سلمانشهر  بر رفع دغدغه‌ها و نیازهای واحدهای تولیدی تأکید کرد و اظهار داشت: ارائه تسهیلات رفع موانع تولید یکی از اقدامات ارزشمند دولت در سال گذشته بود و بخش مهمی از مشکلات واحدهای تولیدی که دریافت تسهیلات بود، رفع شد.

 

وی افزود: واحدهای تولیدی متقاضی تسهیلات می‌توانند ثبت‌نام و پس از بررسی درخواست در جلسه ستاد تسهیل رفع موانع تولید، تسهیلات موردنظر را دریافت کنند.

 

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان داخلی قادر به تأمین نیازهای داخلی هستند و با برطرف شدن تأمین تسهیلات سرمایه در گردش بخش تولید می‌توانیم شاهد تقویت بخش صنعت و حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال باشیم.

 

فلاح و هیئت همراه از واحد تولیدی ناب استیل تولیدکننده لوازم‌خانگی در شهرک صنعتی سلمانشهر بازدید کردند.تسنیم