دوشنبه 16 اسفند 1395-14:39 کد خبر:26709

مدیرکل کمیته امداد مازندران:

سهم فقرا از حضور گردشگران در مازندران چیست؟

انعکاس شمال : مدیرکل کمیته امدادمازندران گفت:در ایام تابستان و ایام نوروز گردشگران زیادی به شهر های مازندران سفر می کنند.آیا تا به حال به این فکر کرده ایم سهم فقرا از حضور گردشگران در استان چیست؟ .


به گزارش انعکاس شمال، رضا نوروزی جعفری مدیرکل کمیته امداد مازندران در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: 62 هزار خانواده تحت پوشش مستمری بگیر کمیته امداد استان قرار دارند .
 
وی با بیان اینکه 50 هزار سالمند را تحت پوشش قرار داده ایم ، اظهار داشت : متأسفانه آمار نشان می دهد در حوزه طلاق جمعیت فقرا جوانتر و زنانه تر شده و باید شرایط جدید را بازمهندسی نمائیم .
 
مدیرکل کمیته مازندران با بیان اینکه عدالت اجتماعی به عنوان یکی از شعارهای اصلی انقلاب مطرح شده ، بیان داشت : رهبر معظم انقلاب نیز در احکام خود همواره به این مسئله اشاره می کنند و با توجه به اینکه رسیدگی به محرومین همواره مورد توجه رهبر معظم قرار دارد فلذا همه مسئولین باید در راستای کاهش این دغدغه کوشا باشند .
وی گفت: در ایام تابستان و ایام نوروز گردشگران زیادی به شهر های مازندران سفر می کنند.آیا تا به حال به این فکر کرده ایم سهم فقرا از حضور گردشگران در استان چیست؟ ما باید در این خصوص زیر ساخت هایی فراهم کنیم تا از حضور گردشگران به نفع فقرا چه در بحث معنوی و چه در بحث مادی استفاده نمائیم.
نوروزی جعفری با اشاره به این که کمیته امداد سعی در کاهش فقر ناشی از مشکلات اقتصادی خواهد کرد ، تصریح کرد : باید از ظرفیت های بالقوه مازندران در راستای بهره مندی همه اقشار مردم استفاده بهینه شود تا زمینه برای کاهش فقر در جامعه مهیا گردد بر همین اساس یکی از سیاست های راهبردی کمیته امداد ، ایجاد فرصت های شغلی برای فقرا است .
 
این مسئول از برگزاری جشن نیکوکاری سال 95 از دی ماه سال جاری به عنوان یکی از برنامه های کمیته امداد یاد کرد و گفت : 300 پایگاه مقاومت بسیج و سیار کمیته امداد در این خصوص فعال هستند .
 
نوروزی با تأکید بر اینکه یکی از وظایف مهم کمیته امداد ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری است ، از درآمد 18 میلیارد تومانی اش در سال جاری خبر داد و یادآور شد : کمیته امداد استان بیش از 50 هزار شغل ایجاد کرده و در 9 ماهه امسال 1200 خروجی از طریق شغل داشته ایم و احتمال می رود تا پایان سال این تعداد به 4000 فرصت افزایش یابد .
 
نوروزی جعفری در پاسخ به سوألی پیرامون نحوه همکاری این کمیته با موسسات خیریه و برخی از موازی کاری های احتمالی ، گفت : 400 موسسه خیریه ثبت شده در استان در حال فعالیت هستند و ما به هیچ عنوان این موسسات را رقیب خود نمی دانیم حتی به دنبال هم افزایی با این موسسات هستیم و انشالله ساز و کاری تعیین شود تا کمیته امداد و موسسات خیریه در مازندران به یک منظر دیده شوند .
 
نوروزی جعفری در پایان پیرامون سوألی در خصوص برنامه های کمیته امداد مازندران پیرامون زنان سرپرست خانوار نیز بیان داشت : طرح اکرام و ایتام برگزار شده و زنان سرپرست خانواری که ازدواج مجدد نمایند از جهیزیه این کمیته بهره مند و طرح های تشویقی دیگری نیز برای توانمند سازی آنها انجام می شود .