پنجشنبه 1 مهر 1395-11:50 کد خبر:20406
کمک 8 میلیاردی شهرداری به مساجد و حسینیه ها؟!
انعکاس شمال - مردم ما به خوبی می دانند که چگونه باید مراسم این ماه را به جا آورده و برای آن هزینه کنند و هیچ احتیاجی به صرف هزینه از جیب بیت المال برای عزاداری سید سالار شهیدان نمی باشد .
به گزارش انعکاس شمال شهرداری یکی از شهرهای کشورمان اعلام کرد که 8 میلیارد به حسینیه ها و مساجد در ماه محرم کمک کرده است ؛ حضرت امام (ره) بارها فرمودند که عزاداری سالار شهیدان باید به صورت سنتی و مردمی برگزار شود .
مردم ما به خوبی می دانند که چگونه باید مراسم این ماه را به جا آورده و برای آن هزینه کنند و هیچ احتیاجی به صرف هزینه از جیب بیت المال برای عزاداری سید سالار شهیدان نمی باشد .
متأسفانه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جشن های ملی و مذهبی به صورت دولتی برگزار می شود و حداقل بیائیم عزاداری ها را دولتی نکنیم این چه حرکت غلطی است که اگر مردمی برای حضور در مجالس عزاداری سالار شهیدان یا مراسم مذهبی حضور پیدا می کنند یک لشگر عکاس و خبرنگار حضور داشته باشند ؛ این نوع بهره برداری از مراسم عزاداری اهل بیت (ع) بزرگترین ظلم در حق دین و دینداری است ؛ عزاداری مردم برای اهل بیت نباید ابزار تفکر غلط برخی از رجال سیاسی در تبلیغات باشد.
