چهارشنبه 8 ارديبهشت 1395-14:11 کد خبر:18689
چرا فدراسیون ترکمنستان از یک داور مازندرانی شکایت کرد؟!
انعکاس شمال: چند سال قبل فدراسیون فوتبال ترکمنستان از فدراسیون فوتبال کشورمان درخواست کرد یکی از داوران شاخص کشورمان را برای قضاوت در حساسترین دیدار لیگ آن کشور معرفی نماید که مقرر گردید یک داور مازندرانی قضاوت آن دیدار را بر عهده بگیرد که اینگونه هم شد .
این دیدار با قضاوت داور مازندرانی به تساوی انجامید اما هر دو مدیرعامل تیم ها مدعی بودند که داوری که این دیدار را قضاوت کرده بود قرار بود به سود آنها داوری کند یا به قولی بازی را برای آنها دربیاورد .
هر دو مدیرعامل مدعی بودند که به این داور جداگانه رشوه داده بودند بر همین اساس هر دو مدیر فوق از فدراسیون فوتبال ایران درخواست کردند که پیگیر این ادعا باشد اما بعد از چند سال هنوز هیچ پاسخی به ادعای ترکمن ها داده نشده است ضمن اینکه داور مربوط نیز ادعای دو مدیر را رد کرده و از برگشت پول های احتمالی هم خبری نمی باشد . شعبان وفایی نژاد
