سه شنبه 7 ارديبهشت 1395-0:43 کد خبر:18651

مهدي عبوري اعلام كرد :

طي سه سال گذشته شهرداري ساري بيشترين سهم را در كاهش نرخ بيكاري داشت

انعکاس شمال - مهدی عبوری گفت : با تعريف دهها پروژه بزرگ و كوچك از سوي شهرداري توانستيم سهم بزرگي در مهار بيكاري داشته باشيم .

 

به گزارش انعکاس شمال به نقل از مركز امور رسانه شهرداري ساري دكتر مهدي عبوري در سخنان خود ضمن بيان اين مطلب كه با كمال تأسف نرخ رشد بيكاري در مازندران بالا مي باشد گفت : اين در حالي است كه مي توانستيم مانع از ايجاد چنين شرايطي شويم چرا كه استان مازندران آنقدر قابليت و ظرفيت دارد كه حتي براي نيروهاي بيكار استانهاي ديگر هم كار ايجاد كند .

 

وي بالا بودن آمار بيكاري تحصيل كردگان دانشگاهي را يك ((اندوه)) توصيف كرد و افزود : ايجاد كار براي اين قشر بايد اولويت استان باشد . همانگونه كه اولويت شهرداري ساري است و در اين پيوند نيز گام هاي بسيار بلندي برداشته ايم .

 

جوان اول شهر شش هزار ساله ساري بار ديگر بر نقش صنعت گردشگري در شكوفايي اقتصاد و كاهش نرخ بيكاري تأكيد كرد و خاطر نشان نمود : به همين دليل از بدو ورودم به شهرداري ((توسعه از رهگذر صنعت گردشگري)) را در دستور كار قرار داديم و تا اين لحظه با تمام توان و قدرت اين راه را ادامه مي دهيم چرا كه در عمل نيز اثبات شد يگانه راه برون رفت استان و ساري از شرايط موجود و غلبه بر رشد سريع بيكاري همين است .

 

وي در پايان با ارائه آمار و ارقام از سوي منابع و مراجع رسمي پيرامون نقش و سهم شهرداري ساري در ايجاد اشتغال طي سه سال گذشته گفت : اين در حالي است كه پس از اتمام پروژه ها نيز صدها شغل جديد ايجاد مي شوند .