پنجشنبه 15 بهمن 1394-0:55 کد خبر:17656
مردم از عملکرد نماینده ساری در لیگ والیبال باشگاههای کشور راضی هستند
انعکاس شمال: علی اکبر ذلیکانی عضو شورای اسلامی شهر ساری در حاشیه دیدار تیم های عمران ساری و نماینده استان فارس از سری رقابت های لیگ یک والیبال کشور گفت : از اینکه این همه نوجوان و جوان برای تشویق نماینده شهرمان به سالن جهان پهلوان سید رسول حسینی آمده اند خرسند و معتقدم مردم از عملکرد تیم عمران در رقابت های لیگ رضایت دارند . وی افزود : ساماندهی این تیم کار ارزشمندی بود و به حمدالله هیچگونه بهره برداری تبلیغاتی و سیاسی نیز از این تیم نشده که بنده جا دارد از همه دست اندرکاران این تیم قدردانی و مراتب حمایت خود را اعلام بدارم .
نگارنده فرصت را غنیمت دانسته و در بخشی دیگر از این گفتگو ، وضعیت فعلی شورای اسلامی شهر ساری را از زبان این عضو شورای شهر جویا شد که علی اکبر ذلیکانی عضو شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه متأسفانه جلسه شورای شهر به حد نصاب قانونی برای برگزاری جلسه جهت تصویب پیشنهادات و بررسی مشکلات نرسید ، اظهار داشت : وضعیت شورا به گونه ای نیست که همگان مدعی باشند یکصدا هستند بلکه وجود تفکرات مختلف در شورا ، اختلافات نظر را نیز زیاد کرد و باید دید علت به حد نصاب نرسیدن تعدادی اعضای حاضر در جلسه چه بوده است .
وی افزود : اعضای شورای شهر مدیرانی مقتدر هستند اما اینکه چرا به وظایف قانونی خود عمل نمی کنند جای بسی سوأل دارد متأسفانه نتوانسته ایم شورایی خوب و یکدست داشته باشیم و باید این موضوع مورد موشکافی و واکاوی قرار بگیرد . شعبان وفایی نژاد
