سه شنبه 6 بهمن 1394-17:35 کد خبر:17485

مديرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران :

کاهش هزينه‌های توليد مهمترين اثر رفع تحريمهاست

انعکاس شمال - مديرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران گفت:کاهش هزينه‌های توليد تا 30 درصد از مهمترين آثار رفع تحريمهاست .


به گزارش انعکاس شمال به نقل از روابط عمومي شركت شهركهاي صنعتي مازندران ، سيد مصطفی موسوی اظهار داشت : با اجرای برجام ، بسياری از صنايع شاهد تحولاتی خواهند شد و برخی نيز بيشترين رشد را تجربه خواهند کرد .

وی افزود : درحال حاضر بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی ، کمتر ظرفیت خود كار می‌كنند كه هزینه‌های عملیاتی آنان به شدت افزایش یافته است .

مدیرعامل شركت شهركهای صنعتی مازندران تصریح کرد : مهمترین كانال اثرپذیری بخش صنعت در اجرای برجام ، سودآوری واحدهای تولیدی و صنعتی است كه بدلیل تحریم و بالارفتن هزینه‌های مبادلاتی ، بطور میانگین 20 تا 30 درصد هزینه‌های عملیاتی آنها افزایش یافته است كه خود باعث كاهش سودآوری و رقابت‌پذیری در تولید شده است .

وی بيان داشت : باید توجه داشت كه تأثیرات واقعی رفع تحریمها ، سریع و آنی ایجاد نخواهد شد و نیاز به زمان دارد و با سیاست برنامه‌ریزی شده توسط دولت تدبیر و امید نظیر تك نرخی شدن ارز ، كاهش نرخ سود بانكی و اعمال سیاستهای انبساطی ، در سالهای آتی شاهد رونق بخش تولید و صنعت خواهیم بود .

موسوی خاطرنشان کرد : کاهش هزينه‌های توليد تا 30 درصد از مهمترين آثار رفع تحريمهاست .

وی ادامه داد : رفع تحریمها میتواند موجبات تحریك صنعت ، تولید و افزایش سودآوری را فراهم کند كه مهمترین آنها شامل افزایش واردات مستقیم ماشین آلات با كیفیت از شركت‌های اصلی ، خرید در شرایط رقابتی با قیمت كمتر ، كاهش هزینه‌های مبادله‌ای ، دسترسی سریعتر به قطعات و افزایش بكارگیری ظرفیت اصلی تولید كه در نهایت افزایش تولید را به دنبال خواهد داشت .

مدیرعامل شركت شهركهای صنعتی مازندران عنوان داشت : در شرایط پسابرجام ، با پیشنهادات مناسب برای رونق و توسعه بخش صنعت و تولید باید تلاش كنیم و در شرایط كنونی باید از همه ظرفیتها برای رونق اقتصادی كشور بویژه استان مازندران كه دارای ظرفیتهای مناسب در بخشهای تولید ، صنعت و گردشگری است استفاده شود .

وی تأكيد كرد : یكی از مزیتهای مهم اجرای برجام در كشور ، كاهش هزینه‌ها در ارتباط واحدهای تولیدی با سایر كشورها به ویژه در صادرات و واردات است .

موسوي اعلام داشت : در دوران پسابرجام ، با استفاده از قدرت صادرات باید واردات كالا و خدمات كاهش و صادرات و خدمات تولیدی افزایش یابد .

وي اذعان كرد : بخش عمده‌ای از تولیدات استان به تولید صنایع غذایی بویژه فرآورده‌های لبنی است كه در 9 ماه نخست ، نسبت به سال گذشته ، از رشد 25 درصدی روبرو شده است .

وی تصریح کرد : صنعت لبنیات در كشور و استان به عنوان یكی از صنایع تكمیلی بوده كه نقش مهمی در اشتغال و توسعه اقتصادی ایفا می‌كند .