چهارشنبه 9 دی 1394-13:34 کد خبر:16034
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران:
حماسه 9 دی یک حماسه ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی است
انعکاس شمال - رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران گفت :حماسه 9 دی یک حماسه ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی است که در سال 88 مردم این حماسه را خلق کردند.
به گزارش انعکاس شمال، حجتالاسلام یوسف یوسفپوردر مراسم گرامیداشت 9 دی در مجتمع اهلبیت (ع) ساری، اظهار کرد: حماسه 9 دی یک حماسه ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی است که در سال 88 حدود 40 میلیون نفر در کشور این حماسه را خلق کردند.
وی تصریح کرد: مردم در این روز فتنه بزرگ 88 را خنثی کردند و رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران این روز را قدرت تجلی خدا در تاریخ انقلاب اسلامی ایران میداند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران اضافه کرد: این حرکت ماندگار است و در تاریخ انقلاب اسلامی ایران برای همیشه میماند.
وی با اعلام اینکه مردم عاشق امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی بودند، افزود: در این روز مردم بار دیگر با آرمانهای انقلاب اسلامی بیعت کردند.
یوسفپور با بیان اینکه دشمن قصد داشت با کودتای رنگی نظام اسلامی ایران را تغییر دهد، یادآور شد: این طرح در 22 کشور جهان بهخوبی پاسخ داد، ولی مردم با بصیرت اجازه این تعدی را به دشمن نداند.
وی با اعلام اینکه دشمن از انسجام انقلابی مردم، ولایتپذیری آنها خبر نداشت، تأکید کرد: علاقهمندی مردم به اسلام و ولایتفقیه مستکبران را ناامید کرد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران یادآور شد: برنامه 9 دی تبیینی است و باید اهداف فتنهگران را بهخوبی به مردم اعلام و زمینه بصیرتافزایی آنها را فراهم کنیم.
وی در پایان گفت: مردم در روز 9 دی خط بطلان به نقشههای شوم دشمنان کشیدند و با پیوند امت و ولایتفقیه انقلاب اسلامی ایران بار دیگر در تاریخ جهان به جریانسازی خویش ادامه داد.
منبع :فارس
