پنجشنبه 3 دی 1394-15:8 کد خبر:15957
شهردارساری خبرداد:
آغازاحداث بوستان عظيم و بي نظير بانوان در مركز مازندران
انعکاس شمال - شهردارساری ازآغازاحداث بوستان عظيم و بي نظير بانوان در مركز مازندران خبرداد.
به گزارش انعکاس شمال به نقل ازمركز امور رسانه شهرداري ساري در اين نشست كه تمامي معاونان ، شهرداران مناطق ، مشاوران و مديران سازمانهاي تابعه حضور داشتند مهدي عبوري در سخناني با برشمردن فعاليتهاي شهرداري طي سه سال گذشته و به ويژه سال جاري گفت: اين فعاليت ها نه تنها ساري را آباد كرده و توسعه متوازن مركز استان را به همراه داشته است بلكه در بخش هاي ديگر هم منشا خدمات بسياري بوده و خواهد بود تا جايي كه به نقل و با استناد به اسناد مركز آمار اعلام مي كنم طي ۴۰ سال گذشته ساري هيچ جايي در ميان ۲۰ شهر برتر كشور نداشت اما در سال ۹۲ و ۹۳ به عنوان يكي از ۵شهر گردشگرپذير انتخاب شد ضمن آنكه باز با استناد به همين مركز اعلام مي كنم فعاليت هاي شهرداري ساري موجب كاهش نرخ بيكاري در بخش نيروهاي خدماتي شده است بنابراين علاوه بر عمران و توسعه صنعت گردشگري ما در كاهش نرخ بيكاري هم سهم بسزايي داريم.
وي در همين پيوند با تاكيد بر عظمت پروژه بوستان ولايت كه بصورت شبانه روزي دنبال مي گردد خاطر نشان كرد: از آنجايي كه بانوان نيمي از جمعيت فعال كشور را شامل مي شوند شهرداري ساري تصميم گرفت تا امروز احداث يك پارك ويژه بانوان با كليه امكانات و تجهيزات آغاز شود چرا كه اين قشر پرتوان ، افتخار آفرين و بزرگوار فاقد امكانات لازم براي گذران اوقات فراغت مي باشند.
شهردار ساري در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر اينكه من هرگز از عنوان پايين و بالاي شهر استفاده نمي كنم و به آن فكر هم نمي كنم خاطر نشان كرد: من به توسعه متوازن ساري مي انديشم اما به دليل محروميت هاي تاريخي منطقه بلوار كشاورز از بدو ورود به شهرداري اقداماتي براي اين منطقه انجام شد كه طي تمامي دهه هاي اخير بي سابقه است از آسفالت دولايه بلوار كشاورز تا پل روگذري كه از ديروز احداث آن آغاز گرديد و در مدت ۹۰ روز به پايان مي رسد تا زيرگذر پل گردن و بوستان اتحاد و آسفالت تمام كوچه و پس كوچه هاي منطقه و صدها كار ديگر و همه همه براي رفع محروميت از اين منطقه انجام شده و اكنون بايد به ديگر مناطق توجه كرد كه برغم تمام اقدامات همچنان از مشكلات بي شمار رنج مي برند ، كه منطقه بلوار امام رضا از آن جمله مي باشد .
جوان اول شهر شش هزار ساله ساري آنگاه برنامه ريزي اصولي براي دهه فجر و تعطيلات نوروز را مورد توجه قرار داد و با اذعان به اينكه مطالبات مردم از شهرداري بالا رفته و ديگر به گذاشتن سفره هفت سين بسنده نمي كنند افزود : به همين دليل تأكيد مي كنم از امروز ستاد استقبال از نوروز را تشكيل داده و براي زيبا سازي شهر با اقداماتي نوين برنامه ريزي كنيد در دهه فجر هم به اميد خدا پروژه هايي افتتاح مي شود كه گام بزرگي براي توسعه همه جانبه مركز استان محسوب خواهد شد .
وي در فراز ديگري از سخنان خود حفاظت از حقوق شهروندان را مورد اشاره قرار داد و با بيان اينكه ما بايد براي حل مشكلات مردم برنامه ريزي كنيم نه آنكه بر مشكلات آنها بيافزاييم گفت : مردم اكنون شهرداري را خانه دوم خود مي دانند و ما نيز مردم را عضوي از اعضاي شهرداري تلقي مي كنيم بنابراين بايد اين شرايط خوب و شايسته را حفظ كنيم و با احترام به شهروندان و رعايت حقوق حقه آنها اين ارتباط سالم و سازنده را محافظت نماييم .
شايان گفتن است در اين نشست شهردار ساري از عباس رشيدي معاونت فني و عمراني بخاطر تلاش شبانه روزي و همراهي بي وقفه در تمامي موارد و نيز نقي زارع مديرعامل سازمان پارك ها و فضاي سبز به دليل آماده سازي شايسته بوستان ملل براي اجراي مراسم افتتاحيه و مسابقات پنجمين دوره طراحي اتومبيل و موتورهاي الكتريكي تقدير و تشكر كرد.
