يکشنبه 29 آذر 1394-13:16 کد خبر:15905

استاندار مازندران، در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان؛

ارايه خدمات در مناطق آلوده به مواد مخدرسرعت يابد

انعکاس شمال - استاندار مازندران گفت : همه دستگاه هاي مسوول به وظايف خود در اين مناطق به صورت جدي عمل نمايند.


 به گزارش انعکاس شمال به نقل ازروابط عمومي استانداري، ربيع فلاح جلودار، استاندار مازندران در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، با قدرداني از اقدامات صورت گرفته در مناطق آلوده استان طي دو سال اخير و اجراي طرح هاي بهسازي در اين مناطق، ياد آور شد: در مناطق آلوده نيازمند برخورد جدي، هماهنگ، منسجم و علمي هستيم و بايد روي واقعيت هاي اين مناطق درنگ و برنامه ريزي كنيم.

ربيع فلاح، افزود: برنامه يي در راستاي ايجاد تحول در خدمات قابل ارايه در محلات آلوده بهسازي شده استان تهيه شود تا اين محلات به سرعت به بافت طبيعي شهر ملحق شود و جامعه پذيري محلات آلوده ارتقا يابد.

رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، با بيان اين كه اقدامات و خدمات در نظر گرفته شده براي مناطق آلوده پاك سازي و بهسازي شده بايد به صورت بسته ديده شود و از جامعيت لازم برخوردار باشد، گفت: همه دستگاه هاي مسوول به وظايف خود در اين برنامه به صورت جدي عمل نمايند و اجراي اين بسته در زمان بندي در نظر گرفته شده به اتمام برسد.

استاندار، بر احصا آخرين اقدامات دستگاه هاي اجرايي و اقدامات مورد نياز به منظور تكميل و اتمام طرح بهسازي محلات آلوده استان و اجراي آن با محوريت دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان تاكيد كرد و خاطر نشان ساخت: عباس آباد نكا در اين طرح به صورت پايلوت ديده شود و طي سه ماه آينده اجراي اين طرح در اين منطقه به اتمام برسد.

مقام عالي دولت در مازندران، با تاكيد بر اين كه برنامه هاي در حال اجرا در مناطق آلوده بهسازي شده به هيچ وجه نبايد متوقف شود، تصريح كرد: راه اندازي مرکز درمان و کاهش آسیب براي زنان معتاد به صورت جدي دنبال شود.

رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، با اشاره به اين كه مواد مخدر به سلامت جامعه آسيب مي زند، بيان داشت: در برخورد با آسيب هاي اجتماعي به ويژه آسيب اعتياد بايد واقع نگر باشيم.

گفتني است، در اين جلسه عليرضا يونسي، معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار و جانشين رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، گزارش جامعي از اقدامات صورت گرفته در مناطق آلوده بهسازي شده استان ارايه نمود و فرمانداران آمل، نكا، معاون فرماندار ساري، شهردار ساري و برخي مديران دستگاه هاي اجرايي استان به بيان اقدامات و فعاليت هاي خود در اين مناطق پرداختند.