دوشنبه 16 آذر 1394-14:26 کد خبر:15708
مدیر بازرسی سازمان صنعت ، معدن و تجارت مازندران :
20 درصد آرد یارانه ای خبازی های استان غیر یارانه ای شد
انعکاس شمال - مدیرنظارت و بازرسی سازمان صنعت ، معدن و تجارت مازندران گفت : 20 درصد از مصارف آرد یارانه ای خبازی ها در استان مازندران غیر یارانه ای شده است.
به گزارش انعکاس شمال به نقل ازروابط عمومی سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان مازندران ، اصغرزاده مدیریت نظارت و بازرسی این سازمان با اعلام این مطلب گفت : در جهت بهبود کیفیت نان و ایجاد رقابت سالم بین واحد های خبازی آزاد پز ،فانتزی،نان صنعتی،حجیم و نیمه حجیم و به استناد مصوبه هیات وزیران می بایست حداقل 20درصد از مجموع آرد مصارف نانواییها با قیمت غیر یارانه ای اختصاص یابد.
وی در ادامه افزود: این موضوع از تاریخ ابلاغ با طرح در جلسه کارگروه آرد و نان استان مازندران و با همکاری استاندار ، شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو و فرمانداریها واتحادیه خبازان و دیگر اعضا کارگروه آرد و نان به مرحله اجرا درآمده است.
