چهارشنبه 24 تير 1394-10:7 کد خبر:11922
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران :
برای تقویت اصل سه جانبه گرایی تلاش خواهیم کرد
انعکاس شمال - مدیران، تشکل ها و کارکنان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران با مدیر کل جدید دیدار نمودند.
به گزارش انعکاس شمال به نقل ازروابط عمومی اداره کل، کامران اصغری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران در این دیدار طی سخنانی اظهار داشت: سعی داریم همدلی و همزبانی را بین این اداره کل و شرکای اجتماعی آن بیش از پیش تقویت نماییم و اعتقاد ما بر این است که این مهم موفقیت مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان مازندران تضمین خواهد نمود.
وی افزود: تشکل گرایی باید در جامعه تقویت گردد و همیشه با هدف بهبود اصل سه جانبه گرایی در استان تلاش خواهیم نمود.
مهندس اصغری با اشاره به ضرورت توجه به مدیریت مشارکتی در مجموعه خاطرنشان کرد: از ظرفیت تشکل ها و همکاران اداره کل جهت تحقق اهداف مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان استفاده خواهیم نمود و روی پیشنهادات شرکای خود حساب ویژه ای باز کرده ایم.
گفتنی است در این دیدارها حاضرین ضمن تبریک انتصاب به آقای مهندس اصغری به بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات تخصصی اداره کل و توسعه استان علی الخصوص بحث سه جانبه گرایی پرداختند.
شایان ذکر است آقایان علی قمی اویلی مدیریت بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان و خطیبی مدیر امور شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران نیز به صورت جداگانه با مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران دیدار نمودند.
