شنبه 2 خرداد 1394-9:45 کد خبر:9192
استاندار مازندران:
عظمت و اقتدار نيروي دريايي جمهوري اسلامي بي نظير است
انعکاس شمال - استاندار مازندران در صبحگاه مشترک در دانشگاه نیروی دریایی امام خمینی نوشهر گفت:عظمت واقتدار نیروی دریایی جمهوری اسلامی بی نظیر است.
استاندار مازندران در صبحگاه مشترک در دانشگاه نیروی دریایی امام خمینی نوشهر با اشاره به اينكه ايران اسلامي به بركت خون شهدا و تلاش شبانه روزي نيروهاي نظامي ، انتظامي و امنيتي از آرامش و امنيت كامل برخوردار است گفت : عظمت و اقتدار نيروي دريايي جمهوري اسلامي بي نظير است .
وي با گراميداشت سوم شعبان روز ولادت امام حسين (ع) و چهارم شعبان ولادت حضرت ابوالفضل العباس(س) بزرگ پرچمدار كربلا ، ياد و خاطره شهداي 8 سال دفاع مقدس را گرامي داشت و گفت : امروز به بركت خون شهداي عزيز جمهوري اسلامي ايران مقتدرتر از هر زمان در عرصه بين المللي حضور داد .
وي تاكيد كرد : خدا را شاكريم كه در سرزميني زندگي مي كنيم كه در كمال امنيت است در حالي كه بسياري از كشورهاي منطقه با مشكلات و ناامني مواجه هستند .
مقام عالي دولت در استان سوم خرداد سالروز آزاد سازي خرمشهر قهرمان را تبريك گفت و با اشاره به حماسه آفريني هاي نيروي دريايي در 8 سال دفاع مقدس تصريح نمود : نيروي دريايي جمهوري اسلامي در همان روزهاي آغازين دفاع مقدس با خلق حماسه هاي بزرگ در ام القصر و ام الرصاص حركت نظامي عراق را كاملا مختل كرد و ضربات سنگيني بر دشمن وارد نمود .
وي تاكيد كرد: در سايه همدلي و همزباني و با تلاش نيروهاي نظامي و انتظامي ، استان مازندران در حال حاضر يكي از استان هاي برتر در زمينه امنيتي در كشور است و مطمئنا با همت همه نيروهاي دلسوز نظام اين روند تداوم خواهد داشت .
وي در پايان سخنان خود از ارشد نظامي استان به پاس ايجاد هماهنگي و انسجام در نيروهاي نظامي استان تقدير و تشكر نمود و خواستار تداوم آموزشها و تامين كادر مجرب و تقويت آمادگي نيروهاي دريايي شد.

