شنبه 26 ارديبهشت 1394-22:23 کد خبر:8123
مهدی عبوری:
به خودتان بیائید ودر کنار مردم ساری باشید
انعکاس شمال – مهدی عبوری در آئین بازگشائی فاز دوم پل روگذرسردار شهید نوری گفت: در این مدت باقی مانده به خودتان بیائید ودر کنار مردم ساری باشید وگوش به حرف های کسانی که نمی خواهند ساری رشد کند ندهید.
به گزارش خبرنگار انعکاس شمال ،شهردار ساری در آئین بازگشائی فاز دوم پل روگذرسردار شهید نوری با اشاره به اینکه از سال 1374 تابه حال قرار است این پل در این منطقه اجرا شود گفت:به واسطه طولانی شدن این پروژه خیلی از مردم در این منطقه جان خود را از دست دادند.
مهدی عبوری افزود:من از طرف تمام مدیران ومسئولانی که در گذشته به شما قول همکاری داده بودند و به وعده های خود عمل نکردند عذر خواهی می نمایم.
وی با بیان اینکه قبلا در سطح مرکز استان از این قبیل کارها انجام نمی شد اظهار داشت : مردم ساری چون در گذشته مسئولان به تعهدات خودشان عمل نکرده و از این قبیل پروژه ها در سطح ساری انجام نمی شده است این کار های کوچک را عظیم شمرده و قدردانی می کنند.
عبوری با اشاره به اینکه مرکز استان مازندران را اگر بخواهیم با مراکز دیگر استانها مقایسه کنیم گفت:ساری را اگر با دیگر مراکز استانها مقایسه کنیم متوجه عقب ماندگی آن خواهیم شدولی اگر می خواهیم مرکز استان به رشد وبالندگی برسد بایدبه ساری توجه ویژه بشود.چون اگر ساری به رشد برسد قطعا استان مازندران حرفی برای گفتن خواهد داشت.
وی با بیان اینکه پل سردارشهید نوری قرار بودتوسط وزارت نفت ساخته شود تاکید کرد:متاسفانه مثل خیلی از مصوبات قبلی این پروژه با بی مهری مسئولان مواجه گردیدو به تعهدات خودشان عمل نکردند.
شهردار ساری در بخش دیگری از سخنانش گفت : روی صحبت من با مدیران استان نیست چون آن ها هر کاری می توانستند انجام داده اندمن صحبتم با وزیر محترم نفت می باشد که در ذیل نامه بنده ونماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی آقای شجاعی دستوردادندکه 70در صد هزینه اجرای این دو پل وزیرگذراختصاصی شرکت نفت را پرداخت کنند.من در این جا میگویم ما به قول های این دولت چشم دوخته و منتظر به سرانجام رسیدن قول آنهاهستیم ولی مردم این را بدانند خادمان شما درمدیریت شهری منتظر آمدن پول نشدند و پل اول رادر دهه فجر 92و پل دوم را امروز با حضور پر شور مردم افتتاح کرده ایم .
عبوری با بیان اینکه مدیران استان رشد و توسعه ساری برایشان مهم باشد گفت : ما منتظرپیگیری تعهدات دولت از طریق مدیران استان هستیم .
وی با بیان اینکه شورا وشهرداری مانند دستگاه های دیگر نیست اظهار داشت: امروز ما مثل دیگر دستگاه ها منتظر آمدن بودجه وپول نمی مانیم ما باحمایت مردم وپیگیری اعضای شورای اسلامی شهر ساری بودجه 70میلیاردی شهرداری رادر سال 91 به 400 میلیارد در سال 94افزایش داده ایم .
شهردارساری تاکید کرد:همزمان با باز گشائی فاز دوم پل سردارشهید نوری عملیات اجرائی زیر گذراختصاصی شرکت نفت وزیر گذر روستاهای پائین دست آغاز می گردد.
عبوری هزینه پل شهید نوری وزیر گذر اختصاصی شرکت نفت را بالا دانست وافزود : هزینه تملک ،طراحی و اجرای این پروژه 35 میلیارد تومان می باشد که حدود 10در صد آن را تا به حال شرکت نفت پرداخت کرده است.
وی با توجه به اینکه سال گذشته ، سال مدیریت جهادی نام گرفته بود گفت:شهرداری وشورای اسلامی شهر ساری مانند دیگر دستگاه ها این شعار را بنر نکردند،فقط در سربرگ کاغذ ها نیاوردندبلکه ماتمامی فرمایشات رهبری را عینیت بخشیدیم .ظرف یکصد روزفاز اول بزرگترین مجموعه توریستی ،تفریحی افتتاح و چندروز پیش توسط نماینده مقام معظم رهبری در مازندران حضرت آیت الله طبرسی اجرای فاز دوم آن کلید خورده است.
شهردارمرکز استان با بیان اینکه ساری صنعت ندارد افزود:با توجه به اینکه کشاورزی ساری رو به نابودی است ومرکز مازندران بیشترین فارغ التحصیل بیکاررا دارد باید مبنای تمام پروژه ها برتوسعه گردشگری طراحی بشود.
وی تنها راه نجات ساری و استان مازندران و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان را توجه بیشتر به بخش گردشگری دانست.
عبوری خدمات انجام شده توسط شهرداری و اعضای شورای شهر از پل تجن تا محدوده پل ذغال چال را برشمرد وگفت: پارکینگ وسرویس های بهداشتی پارک قائم ،پارک خیابان شهید جهان پیما،حل معظل آب گرفتگی خیابان های شهید غفاری،حقانی ، احمدی آزاد،شهید قاسمی ، کوی شهید ولیعصریکی پس از دیگری انجام شده و بعضی از آنها در حال انجام شدن می باشد و این را بدانید تا پایان این دوره شورا قول می دهیم ساری را مثل دیگر مراکز استانها ببینید.
وی در ادامه افزود:پل سمسکنده که حدود 15سال از احداث آن میگذردبه طرف پل سردارشهید نوری در اسرع وقت احداث باند کند رو، دور برگردان استاندارد،آسفالت و خط کشی ،پیاده رو سازی ، نصب تیر های برق وروشنائی در دستور کار معاونت عمرانی قرار گرفته است.
جوان اول ساری با بیان اینکه احداث کمربندی شمالی ساری حدود 40سال طول کشیده است اظهار داشت:در سال 1354 توسط فرح ملعون کلنگ سد شهید رجائی ،کارخانه چوب وکاغذ وکمربندی شمالی زده شد ودر دوره ریاست جمهوری سردار سازندگی سدشهید رجائی و کارخانه چوب وکاغذ مازندران به بهره برداری رسید ولی کمربندی شمالی 40سال به طول انجامید. امیدواریم دستورات ریاست محترم جمهور برای رونق وآبادانی مازندران مخصوصا ساری، امسال تا پایان تابستان با افتتاح کمربندی شمالی یکی پس از دیگری به وقوع بپیوندد.
شهردار مرکز استان بااشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی در پایان سال 94گفت : فکر نکنید سخنان من تخریب گذشتگان میباشد به نظر بنده بهترین قاضی درمورد عملکرد گذشتگان وکسانی که در حال حاضرمسئولیت دارند مردم هستند.از شما خواستاریم در این مدت باقی مانده از خدمتتان چه در مجلس وچه درمدیریت استان وشهرستان به خودتان بیائید ودر کنار مردم ساری باشید وگوش به حرف های کسانی که نمی خواهند ساری رشد کند ندهیدو فرصت خدمت باقی است درب های شهرداری وشورا به سوی تک تک شما باز است بیائید در کنار دیگر مدیران شهری باشید واگر بتوانید گوشه ای از این بار را به دوش بکشیداز شما هم تقدیر شده ونام شما هارا هم در این مراسم ها می بریم.
وی یکی دیگر از دغدغه های مردم شهر ساری را شهربازی عنوان کرد وگفت :بزرگترین شهربازی شمال کشور در بام شهر ساری و خرید تجهیزات آن در دستور کار شهرداری وشورا قرار دارد که فاز اول آن امسال به بهره برداری می رسد.
عبوری در پایان افزود:به تاریک خانه ای که در این استان شکل گرفته از طرف این مردم تذکر می دهم که اگر نمی توانید در اجرای پروژه های بزرگ عمرانی همگام وهمراه مدیریت شهری باشید سنگ اندازی نکنیدو بدانید برای عبوری این تحرکات قابل لمس ودرک نیست واصلا به شما فکر نمیکنم من به این مردم دل بسته ام و به واسطه حضور این مردم تمام پروژهایی که به مردم قول داده ام را یکی پس از دیگری افتتاح می کنم .

