تازه ها

چهارشنبه 1 اسفند 1403-8:36 کد خبر:61156

پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته


وزیر آموزش و پرورش صبح امروز سه شنبه برای انجام سفری یک روزه، وارد شهرستان نوشهر شد.

وزیر آموزش و پرورش در حاشیه افتتاح طرح‌های آموزشی نوشهر گفت: پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته پرداخت شد، معیشت معلمان در اولویت قرار دارد

دکتر کاظمی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای حمایت از نیرو‌های خدمتگزار و اصلاح وضعیت معیشت معلمان، از فرهنگیان به‌ویژه پیشکسوتان و بازنشستگان بابت تاخیر در پرداخت پاداش پایان خدمت عذرخواهی کرد.

وی افزود؛ دیروز پاداش همکاران فرهنگی پرداخت شد و من از تمام معلمان و خانواده‌های فرهنگی که منتظر بودند، به شدت عذرخواهی می‌کنم. تمام تلاش ما این است که در سال‌های آینده دیگر شرمنده معلمان عزیز نباشیم.

وزیر آموزش و پرورش همچنین به حمایت‌های مستمر از معلمان و فرهنگیان در شرایط سخت اشاره و تأکید کرد که رسیدگی به مسائل معیشتی معلمان همچنان در دستور کار قرار دارد و تا زمان حل کامل این مشکلات، از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد شد.

به گفته دکتر کاظمی، اقدامات جدید در حال انجام است و در سال‌های آینده، شرایط بهبود یافته‌ای برای معلمان رقم خواهد خورد.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص نیروی انسانی گفت: با وجود چالش‌های جابجایی و مهاجرت معلمان، سیاست بومی‌سازی نیروی انسانی را به عنوان یکی از بهترین راهکار‌ها برای حل مشکلات موجود معرفی و تأکید کرد که هیچ مشکلی در تأمین معلم برای سال تحصیلی آینده وجود نخواهد داشت.

وی همچنین به برنامه‌ریزی‌های دقیق این وزارتخانه برای آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴ اشاره کرد و افزود که همه تمهیدات لازم برای آغاز سال تحصیلی بدون مشکل در دست اجرا است.

افتتاح چمن مصنوعی دبستان مختلط شهید سلیمانی نوشهر، بازدید از پروژه نیمه تمام استخر شهر چالوس، افتتاح چمن مصنوعی مدرسه متوسطه اول پسرانه امام رضا (ع) چالوس، افتتاح مدرسه متوسطه اول پسرانه ۹ کلاسه شهید بهشتی کلاردشت، افتتاح دبستان هفت کلاسه ادریس مرزن آباد و بازدید از دبستان سه کلاسه نیمه تمام امیرکبیر مرزن آباد از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه وزیر آموزش و پرورش به شهرستان‌های نوشهر، چالوس، کلاردشت اعلام شد.

استان مازندران ۵۳۰ هزار دانش‌آموز دارد که نزدیک به ۲۶۱ هزار دانش‌آموز در مقطع ابتدایی تحصیل می‌کنند.

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :