تازه ها

شنبه 19 آبان 1403-8:34 کد خبر:60611

هوای مازندران در روزهای آینده پایدار است


کارشناس هواشناسی گفت: دیروز بالاترین دما در استان در جویبار و بندر امیرآباد با ۲۰ درجه سانتی‌گراد ثبت شد و صبح امروز نیز بلده، رینه و دلیر با حدود یک درجه بالای صفر سردترین مناطق استان بودند.

غلامپور افزود: نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان می‌دهد که امروز جمعه ۱۸ آبان ماه آسمان استان در مناطق غربی و ارتفاعات نیمه ابری تا ابری بوده و به تدریج با کاهش ابر همراه است و سایر نقاط استان نیز آسمان صاف تا نیمه ابری خواهد بود.

او گفت: از فردا شنبه تا دوشنبه جو استان پایدار است و شاهد افزایش نسبی و تدریجی دما خواهیم بود.

غلامپور ادامه داد: همچنین دوشنبه شب در مناطق غربی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی گفت: روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه در مناطق غربی آسمان ابری همراه با کاهش دما، وزش باد و گاهی بارندگی همراه خواهد بود و در مناطق مرکزی و شرقی استان نیز نیمه ابری تا ابری همراه با کاهش دما و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

غلامپور افزود: دریا امروز دارای موج متوسط است و توصیه می‌شود که فعالیت‌های دریایی با احتیاط انجام گیرد.

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :