تازه ها

شنبه 27 مرداد 1403-9:33 کد خبر:60050

اجتناب بیماران خاص از حضور در مراسم پیاده روی اربعین حسینی


کارشناس مسئول اداره امور بیماری‌ها دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این روز‌ها که تمامی ارادتمندان به حضرت سیدالشهداء (ع) عازم سفر زیارتی اربعین هستند از تمامی بیماران خاص و صعب‌العلاج به‌ویژه بیماران مبتلا به سرطان، MS، دیالزی، تالاسمی و هموفیلی می‌خواهیم که از رفتن به زیارت اربعین با توجه به شلوغی جمعیت و محدودیت مراکز درمانی عراق خودداری کرده و سفر خود را به بعد از اربعین موکول نمایند.

دکتر جواد رجبیان افزود:اگر در جمع زائران پیاده امام حسین (ع) بیمارانی هستند که قصد حضور در سفر اربعین را دارند باید ابتدا مشورت لازم را از پزشک خود بگیرند و اگر این سفر برایشان در شرایط فعلی مناسب نبود مصر به انجام آن نباشند.

کارشناس مسئول اداره امور بیماری‌ها دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین به دیگر بیمارانی هم که در این سفر حاضر هستند توصیه می‌ شودکه دارو‌های مصرفی را به میزان کافی با خود ببرند چرا که برخی از دارو‌ها از جمله موارد مصرفی بیماران خاص و صعب‌العلاج در داروخانه‌ها و بیمارستان‌های عراق موجود نیست و اگر هم باشد با هزینه بسیار بالااست و ممکن است که تهیه آن برای فرد بیمار کار آسانی نباشد.

دکتر رجبیان با بیان اینکه بیماران مبتلا به تالاسمی و هموفیلی که نیازمند به دریافت خون هستند تحت هیچ شرایطی نباید به عراق سفر کنند،گفت: این گروه‌ها وضعیت به مراتب خاص‌تری از سایر بیماران دارند و با توجه به کمبود خون در کشور عراق و اینکه خون موجود در بیمارستان‌های عراق برای بیماران آن کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، رفتن این گروه از بیماران به این سفر زیارتی تحت هیچ شرایطی توصیه نمی‌شود.

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :