دوشنبه 4 اسفند 1393-9:49 کد خبر:60
سند مالکیت 365 موقوفه در مازندران اخذ شد
انعکاس شمال - مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 365 سند مالکیت موقوفات و بقاع متبرکه مازندران اخذ شد
به گزارش انعکاس به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران ، حجتالاسلام ستار علیزاده ، وظیفه اوقاف را در احیا و تثبیت موقوفات سنگین برشمرد و اظهار کرد: اخذ سند مالکیت موقوفات خدمت ماندگار و ارزشمندی برای وقف است.
وی به انعقاد تفاهمنامه بین سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سازمان اوقاف و امور خیریه اشاره کرد و افزود: ارائه سند مالکیت موقوفات و تثبیت آن برای آینده بهترین خدمت به نیت واقف است که این مسئله مبنای دینی و اسلامی دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه با انعقاد تفاهمنامه همکاری بین دو سازمان ثبت و اسناد و اوقاف موفقیتهای خوبی کسب کردیم مهمترین هدف از اخذ سند مالکیت موقوفات را حفظ عین موقوفات و جلوگیری از تعدی و تجاوز به زمینهای وقفی دانست و بیان داشت: یک جلسه کارگروه حقوقی و ثبتی موقوفات مازندران با ادارات ثبت اسناد و املاک شهرستانها در جهت پیشبرد اهداف تفاهمنامه بین دو سازمان متبوع برگزار شده است.
علیزاده با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون 365 سند مالکیت موقوفات و بقاع متبرکه مازندران اخذ شد، گفت: ادارات اوقاف بلده، نور، محمودآباد، نکا و بابلسر رتبههای نخست تا پنجم مازندران در اخذ سند مالکیت را کسب کردند.

