تازه ها

يکشنبه 13 ارديبهشت 1394-20:32 کد خبر:5935

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران:

آینده نظام اسلامی به دست فرزندان شهدا سپرده شده است

انعکاس شمال - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت: آینده این نظام به فرزندان شهدا سپرده شده و در حفظ نظام اسلامی باید تلاش کرد.


به گزارش انعکاس شمال به نقل از ايثارواحد مازندران، از ، عباسعلی رضایی در مراسم تجلیل از فرزندان شهدا که در سالن اجتماعات اداره‌کل بهزیستی مازندران برگزار شد، اظهار کرد: شهدا، پدران آسمانی و همیشه ماندگار هستند و باید مسیر شهدا را آن‌گونه که برای ما ترسیم کردند ادامه دهیم.

وی با اشاره به اینکه رجب، ماه بندگی خدا است، گفت: رجب و شعبان، مقدمه حضور در ماه رمضان هستند.

مدیرکل بنیاد شهید مازندران با بیان اینکه فرزندان شهدا، قدر خود را بدانند و قدر پدران را بیشتر از خود بدانند، تصریح کرد: در مقطعی، درک و فهم پدران شما بیشتر از ما بود و می‌توانستند در کنار ما باشند اما درک آنها از کشور و نظام، بیشتر بود و راه صد ساله را یک شبه طی کردند.

وی با اشاره به اینکه شاید مسائل روزگار شما را خسته کند اما ناشکری نکنید، ادامه داد: شما یادگاران این قشر هستید.

رضایی با بیان اینکه همه نیروها باید فعال باشند و کار کنند، خاطرنشان کرد: اما فرزندان شهدا باید پیش قراول کار و تلاش باشند.

مدیرکل بنیاد شهید مازندران با اعلام اینکه به گونه‌ای کار کنید که عملکرد شما نشان دهد فرزند شهید هستید، افزود: به نحوی کار کنید که دیگران از شما سرمشق بگیرند.

وی با بیان اینکه از کار خسته نشوید و به موقع در محل کار حاضر شوید، گفت: کاری که به شما سپرده شده را به نحو مطلوب انجام دهید.

این مسئول با اشاره به اینکه دل هر کسی که بیشتر برای نظام و انقلاب می‌سوزد باید بیشتر تلاش کند، اظهار کرد: فرزندان شهدا هرگز به این انقلاب، دست رد نمی‌زنند و باید بیشتر تلاش کنند.

رضایی ادامه داد: این نظام، سفارش پدران شما است و عمده شهدا سفارش کردند که قدر انقلاب، نظام و رهبری را بدانید.

وی با بیان اینکه پدران شما سفارش کردند که راه ما را ادامه دهید، خاطرنشان کرد: فرزندان شهدا هم در روز مادر و هم در روز پدر باید دست مادران خود را ببوسند چرا که اگر نقش مادران شما پررنگ‌ از نقش پدران‌تان نباشد، کم‌رنگ‌تر هم نبود.

مدیرکل بنیاد شهید مازندران در پایان گفت: آینده این نظام به فرزندان شهدا سپرده شده و در حفظ نظام اسلامی باید تلاش کرد.

در پایان با اهداء لوح تقدیر و هدیه به رسم یادبود از زحمات فرزندان معظم شهداء تجلیل شد

 

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :