يکشنبه 10 دی 1402-10:5 کد خبر:58287
وعده های سر خرمن ممنوع!/مردم برای اعتماد به مدعیان مجلس دوازدهم مطالعه مند اقدام می کنند؛
با نزدیک شدن به اسفند انتخاباتی ، صف بندی جناح ها و گروه های مختلف سیاسی برای معرفی کاندیداهای خود سرعت بیشتری پیدا کرده است. برگزاری نشست ها و همایش های مختلف در سراسر کشور نیز در همین راستا انجام می گیرد.
مازندران که در دوره های مختلف انتخابات همواره در ردیف چند استان برتر از نظر میزان مشارکت قرار داشته، قرار است دوازده نماینده خود را از 9 حوزه انتخابیه معرفی کند. اگرچه مشکلات معیشتی و گرانی های افسار گسیخته در کنار ناکارآمدی برخی از نمایندگان کنونی استان در خانه ملت کمی باعث دلسردی مردم به انتخابات شده است اما واقعیت آن است که انتخابات میتواند سرمنشا تغییراتی در وضعیت زندگی و معیشت مردم باشد. انتخابات اسفندماه باید تجلی اراده مردم برای فرستادن افرادی به مجلس باشند که دغدغه معیشت ملت را دارند. کسانی که توانایی پشتپازدن به مبانی اقتصادی مرسوم و غالب در کشور را داشته باشند.
با توجه به اهمیت مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، نماینده اصلح، کسی است فعال و پرتحرک باشد و در وهله ی اول نماینده ی یک ملت و نظام جمهوری اسلامی است، زیرا اگر مسئله ای را نماینده ای مطرح کند باید بیشتر از نصف نمایندگان، آن را تصویب و تایید نماینده و به عبارتی دیگر هر نماینده باید دغدغه ی مردم حوزه های دیگر را نیز داشته باشد.
بدون شک در نظر گرفتن این معیارها و شاخصها میتواند در انتخابی دقیق موثر باشد، و با توجه به شرایط مهم کشور و استان در بازه زمانی فعلی اهمیت این انتخابها بیشتر جلوه میکندو آینده کشور و استان چشم به راه نمایندگانی است که بتوانند در این بازه زمانی حساس سکان قانونگذاری کشور را به بهترین شیوه اداره کنند.
نماینده اصلاح کسی است که درگیر بازی های سیاسی و حزبی نمی شود. وعده و وعیدهایی که از حدود و قدرتشان خارج است، نمی دهد.او باید به این مهم واقف باشد که وقتی مردم با رای خود او را فرد مورد اعتماد اعلام و روی قول و وعده های او حساب باز می کنند، در طول دوره نمایندگی اگر نتواند این گفته ها را عینیت ببخشد، برای دوره بعدی انتخابات نباید انتظار تکرار رای آوری را داشته باشد.
علاوه بر آن، نمایندهای که برای تدوین نظام ارزشی مورد قبول جمهوری اسلامی ایران و تصویب قوانین اسلامی، پای به خانه ملت میگذارد باید از ویژگیهایی مانند امانتداری، تعبد به ارزشهای دینی، پرهیز از تجملگرایی، استقلالخواهی و بیگانهستیزی، صداقت در گفتار و رفتار، لیاقت و شایستگی، شجاعت و شهامت و نیز توجه به محرومان و درماندگان داشته باشد.
نمایندگان مجلس به جای آغاز کارهای تبلیغاتی باید به دنبال حل مشکلات استان باشند و ظرفیتها را شناسایی و مشکلات را حل کنند.
در انتخابات باید کسانی را انتخاب کرد که به استقامت در عقیده آنها اطمینان داشته باشیم و کسی که با سوار شدن به موجی بخواهد رأی بیاورد نباید در بین مردم جایگاهی داشته باشد. باید کسانی را انتخاب کرد که به استقامت در عقیده آنها اطمینان داشته باشیم. نماینده مجلس بایستی فردی توانمند در عرصه حل مشکلات اقتصادی کشور باشد. یک نماینده مجلس نباید به سبب طمعورزی و به دست آوردن ثروت و مال به مجلس برود.افکار عمومی نباید به افرادی اعتماد کنند که وعده های سر خرمن می دهند و بعد از اینکه از فیلتر اعتماد عمومی عبور کردند یادشان می رود که مردم با چه هدف و ماموریتی او را راهی خانه ملت کرده اند.
مردم در ایجاد چنین مجلسی مهمترین نقش را دارند و آنها بایستی در انتخابهایشان ابتدا به توانمندی افراد توجه کنند سپس بر اساس دیدگاههای سیاسی رای دهند و هرگز یکسان بودن دیدگاه سیاسی را نباید به توانمند بودن فرد ارجحیت داد.
شایسته نظام اسلامی نیست که افرادی که به عنوان نمایندگان مردم وارد مجلس میشوند پس از چهار سال به علت فساد اقتصادی رد صلاحیت شوند و همین موضوع باعث میشود که مجلس غیر قابل اعتماد شده و مردم نتوانند به آن اتکا کنند.
مردم بایستی نگاه عمیقی به کاندیداها داشته باشند و برای این امر لازم است تا طرح عملیاتی کاندیداها را بررسی کنند و برنامه نامزدها را در خصوص معضلاتی نظیر مسائل بانکی، خودرو، قانون انتخابات، حل مساله تبعیض و بیعدالتی و برخورد با رانت مطالعه کنند.