يکشنبه 3 اسفند 1393-17:21 کد خبر:43
سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران خبر داد؛
برگزاری 101 مسابقه آنلاین کتابخوانی استانی و شهرستانی در سال 93
انعکاس شمال - باقری مهمترین فعالیت های فرهنگی اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران در سال 93 را...
باقری مهمترین فعالیت های فرهنگی اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران در سال 93 را تشریح کرد.
به گزارش انعکاس شمال به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان مازندران، عبدالحسین باقری لاجیمی سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان در تشریح اقدامات فرهنگی اداره کل متبوع خود در سال 93، به مواردی همچون برگزاری مسابقات آنلاین و مکتوب کتابخوانی، جلسات نقد کتاب، رونمایی از کتاب های نویسندگان استانی، قصه گویی و مسابقات نقاشی کودکان و مراسمات عصر شعر اشاره کرد.
وی با اشاره به برگزاری 101 مسابقه آنلاین کتابخوانی استانی و شهرستانی در مازندران در شبکه کتابخوانان حرفه ای به آدرس booki.ir ، گفت: وجود شبکه کتابخوانان حرفه ای در فضای مجازی بهترین فرصت برای استفاده مناسب از این فضا است و مازندران با 34.238 عضو در این شبکه، رتبه نخست کشور را داراست.
باقری افزود: در مسابقات آنلاین سال گذشته، بیش از 13.700 نفر شرکت کرده اند و هم اکنون نیز 17 مسابقه در این شبکه در حال برگزاری می باشد که علاقمندان می توانند با عضویت در این سایت، با دانلود نسخه دیجیتالی کتاب مورد مسابقه، در مسابقات کتابخوانی شرکت نمایند.
سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان به برگزاری جلسات نقد کتاب نیز اشاره کرد و اظهار داشت: با حضور نویسندگان و اساتید ادبیات و منتقدین استانی و کشوری، 38 جلسه نقد کتاب در کتابخانه های عمومی استان در سال 93 برگزار شد که آخرین مورد آن نقد کتاب «آه با شین» بوده که با حضور کاظم مزینانی نویسنده اثر در نمایشگاه کتاب استان صورت گرفت.
وی افزود: با راه اندازی بخش کودک در تمامی کتابخانه های عمومی استان، برنامه های ویژه کودکان از جمله قصه گویی، مسابقات نقاشی و کتابخوانی به صورت منظم اجرا می شود که با استقبال خانواده ها همراه بوده است.
باقری سفیر کتاب را از جمله اقدامات ابتکاری بخش کودک کتابخانه عمومی زیراب برشمرد و از استانی شدن این طرح با عنوان «هر کتابخانه، یک سفیر کتاب کودک» خبر داد.
سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران در پایان با تشکر از کتابداران که منادیان فرهنگی کتابخانه های عمومی هستند، اذعان نمود: فعالیت های فرهنگی کتابخانه های عمومی به موارد یاد شده محدود نیست و کتابداران در طول سال با ابتکارات خود به ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه اهتمام ویژه ای دارند.

