چهارشنبه 15 اسفند 1397-12:40 کد خبر:37511
استاندار مازندران تاکید کرد:
لزوم توسعه زارعت چوب در زمین های بایر
انعکاس شمال - استاندار مازندران بر لزوم توسعه زراعت چوب در زمین های بایر و بدون استفاده و مشارکت دادن مردم در حفاظت و صیانت از منابع طبیعی تاکید کرد.
به گزارش انعکاس شمال، احمد حسین زادگان در مراسم درختکاری با اظهار اینکه طرح مازندران پاک در استان آغاز شده است گفت: با عملیاتی شدن این طرح توسط مردم باید استان را پاکیزه نگه داریم.
وی افزود: همچنین در قالب طرح میراث ماندگار نسبت به کاهش نهال در استان اقدام شده است و باید بتوانیم با اجرای این طرح از مزایای آن بهره مند شویم.
استاندار مازندران ادامه داد: بحث درختکاری به عنوان یک فرهنگ باید مورد توجه قرار گیرد و باید از ظرفیت سمنها و سازمانهای مردم نهاد در این بخش بهره گیری کنیم.
حسین زادگان یادآور شد: بنا داریم از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه استان استفاده کنیم زیرا هیچ راهی برای توسعه استان نداریم مگر آنکه بخش خصوصی و مردم را وارد میدان کنیم.
وی افزود: باید در قالب زراعت چوب به توسعه فضای سبز در استان بپردازیم و زمینهای بلا استفاده برای کشت و غرس نهال مورد توجه قرار گیرد.
همزمان با هفته منابع طبیعی حدود دو میلیون اصله نهال در استان مازندران کاشت و توزیع میشود./مهر

