تازه ها

يکشنبه 28 بهمن 1397-10:35 کد خبر:37440

نبود سالن ورزشی مناسب با شأن بانوان در مازندران


به گزارش انعکاس شمال،حبیب حسین‌زادگان، با اشاره به اهمیت شناخت مردم از وظایف این اداره، اظهار کرد: ما سه وظیفه اصلی داریم که این وظایف کلیدی ما در شرح وظایفی است که از وزارت ورزش آماده است.

وی تصریح کرد: توسعه ورزش قهرمانی و همگانی، رسیدگی به ورزش بانوان، امور جوانان بر اساس آخرین شرح وظایف مشخص شده است که هر کدام از این موارد زیرشاخه‌های بسیار مهمی را دارند که عملکرد ما را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران افزود: استان مازندران یکی از استان‌های برتر ورزش کشور است که 50 رشته ورزشی را توسط هیات‌های ورزشی مدیریت می‌کنیم.

این مسؤول با اشاره به اینکه در ورزش همگانی ما موظف هستیم که به سلامت مردم توجه ویژه داشته باشیم،گفت: ورزش قهرمانی خیلی مهم است چون باعث غرور و وحدت و افتخار مردم ایران و مازندران است که سهم مازندران در این حوزه بسیار چشم‌گیر است، به جرات می‌توان گفت که یک سوم مدال‌های به دست آمده در میادین معتبر توسط قهرمانان مازندرانی کسب شده است.

حسین‌زادگان در خصوص کسب مدال‌های قهرمانان مازندران در طول این سال‌ها اظهار کرد: در سال 93، 334 مدال، در سال 94، 298 مدال، در سال 95،  420 مدال و در سال 1396 قهرمانان ما توانستند 490 مدال را به دست بیاورند که این یک عملکرد فوق‌العاده‌ای بود که نشان می‌دهد جوانان شایسته مازندران در بام قهرمانی ایران ایستاده‌اند و ما به وجود این ورزشکاران افتخار می‌کنیم.

وی افزود: سرانه ورزش در کشور 6.7 درصد است که این سهم در استان مازندران الان 1.2 درصد است که بر این اساس ما جز پنج استان برتر کشور در این زمینه هستیم.

این مسؤول در خصوص مشارکت بخش خصوصی اظهار کرد: در سال‌های گذشته توسعه زیرساخت‌های اماکن ورزشی فقط بر عهده ادارات کل بوده، با قانونی که مجلس مصوب کرد، امکان مشارکت بخش خصوصی را در پروژه‌های نیمه تمام و اساسا اماکنی که می‌تواند با مشارکت مردم احداث شود را داده است.

حسین‌زادگان افزود: در پروژه‌های نیمه‌تمام که دولت نمی‌تواند با بودجه خودش آنها را به اتمام برساند حضور بخش خصوصی در این زمینه‌ها می‌تواند کار را بر عهده بگیرند و دولت مشوق‌های لازم از جمله تسهیلات و تسهیل‌گری کند که استان مازندران در این زمینه توفیقات خوبی داشته است.

حسین‌زادگان افزود: 114 سازمان مردم نهاد داریم که در حوزه‌های فرهنگی و زیست محیطی و در حوزه‌های ورزشی در حال فعالیت هستند، خانه جوانان را هم در مرکز استان افتتاح کرده‌ایم، هرچه قدر کار دست مردم باشد و جوانان خودشان امور را به دست بگیرند می‌توانیم توفیقات بهتری داشته باشیم و باید از جوانان حمایت شود.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران اظهار کرد: بانوان ما محدودیت‌های بیشتری دارند و اماکن متناسب با شأن آنها را به اندازه کافی نداریم، در این حوزه نیازمندی‌های زیادی داریم که از دستگاه‌هایی که می‌توانند در حوزه بانوان کمک کنند می‌خواهیم به ورزش بانوان کمک کنند، سالن‌های تخصصی ویژه بانوان را نداریم و طبق نیازسنجی‌هایی که کرده‌ایم نیاز بانوان ورزش دوست ما زیاد است.

این مسؤول ادامه داد: از سال مالی 98 به بعد تلاش می‌کنیم که سالن‌های تخصصی مربوط به بانوان را توسعه بدهیم به دلیل نیازمندی‌هایی که این افراد دارند چه بانوانی که خانه‌دار هستند و چه بانوانی که در مشاغل مختلف در امورات اداری هستند./فارس

 

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :