يکشنبه 27 خرداد 1397-12:51 کد خبر:37008
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران اعلام کرد:
48فوتی ناشی از تصادف در اردیبهشت ماه
انعکاس شمال – مدیرکل پزشکس قانونی استان مازندران از 48مورد فوتی ناشی از تصادف در اردیبهشت ماه خبر داد.
به گزارش انعکاس شمال، علی عباسی اعلام کرد: تعداد کل متوفیات ناشی از تصادفات رانندگی ارجاعی به پزشکی قانونی مازندران در اردیبهشتماه امسال ۴۸ نفر شامل ۳۶مرد و مابقی زن هستند که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۴ درصد کاهش داشته است.
وی تصریح کرد: از کل متوفیات حوادث رانندگی دیماه محور برونشهری ۳۳ نفر، درونشهری ۱۴ نفر و راه روستایی یک نفر را در برمیگیرد و همچنین شهرهای ساری و میان درود با ۱۰ ،قائمشهر ، سیمرغ با هفت و آمل با پنج مورد بیشترین فوتی و شهرهای نکا ، بهشهر ،فریدونکنار ، محمودآباد بدون فوتی گزارششده است و از این تعداد ۱۹ نفر ، ۱۲ نفر سرنشین ،۱۱ نفر راننده و ۶ نفر موتورسوار هستند.
عباسی تعداد مصدومین ناشی از تصادفات رانندگی ارجاعی به مراکز پزشکی استان را در اردیبهشتماه سال جاری، هزار و ۵۲۴نفر اعلام کرد که این رقم نسبت به مشابه سال قبل ۲۶ درصد افزایش داشت.
این مقام اجرایی استان تصریح کرد: در راستای کنترل و کاهش آمار تصادفات در جادههای برونشهری، رعایت نکات ایمنی از قبیل بستن کمربند ایمنی برای رانندگان و سرنشینان و نیز عدم مکالمه با تلفن همراه و رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی ضروری است.

