پنجشنبه 16 شهريور 1396-11:46 کد خبر:28102
دکتر علی کریمی مله گزینه نخست اصلاح طلبان برای تصدی استانداری مازندران
انعکاس شمال - جلسه شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان مازندران با حضور اکثریت اعضا برگزار و با رای گیری، دکتر علی کریمی مله به عنوان گزینه نخست اصلاح طلبان برای تصدی استانداری مازندران انتخاب شد.
به گزارش انعکاس شمال،نشست شورای اصلاح طلبان مازندران با موضوع انتخاب گزینه های اصلاح طلبان برای استانداری مازندران در هتل اسرم ساری با حضور اکثریت اعضا برگزار شد.
این جلسه ابتدا قرار بود در باشگاه فرهنگیان ساری برگزار شود که مدعوین پشت درهای بسته ماندند و مدیرکل آموزش و پرورش مازندران هم ترجیح داد موبایلش را خاموش کند تا پاسخگوی مشکل پیش آمده نباشد!
اعضای شورای سیاست گذاری به ناچار در هتل اسرم ساری گردهم آمدند و در حالی که اکبر بهمنش -یکی از حامیان پروپاقرص شهردار ساری- خبرنگارها را اخراج کرد، جلسه بدون حضور نمایندگان افکار عمومی آغاز شد.
البته اطلاعات جلسه هایی از این دست، حتی بدون حضور خبرنگارها هم رد وبدل می شود و امثال بهمنش باید بدانند به هیچ وجه جلوی درز اطلاعات را نمی توانند بگیرند.
در پایان این جلسه با رای اعضا دکتر علی کریمی مله با 17، مهدی عبوری با 14 و جعفر رحمان زاده با 11 رای به عنوان گزینه های پیشنهادی اصلاح طلبان برای تصدی استانداری مازندران معرفی شدند.

