تازه ها

شنبه 4 دی 1395-10:55 کد خبر:23566

استاندارمازندران:

بیشتر جوانان مازندران با رسوم و زبان بومی آشنا نیستند

انعکاس شمال - استاندار مازندران از آشنا نبودن بیشتر جوانان استان با فرهنگ ، رسوم و زبان بومی به عنوان دغدغه و چالش پیش رو نام برد و گفت که باید برای احیای فرهنگ استان تلاش شود .


ربیع فلاح در دیدار با ' لیلا حدادیان ' از بانوان شاعر مازندران افزود: امروز جوانانی که حتی در مازندران سکونت دارند قادر به حرف زدن با زبان مازندرانی نیستند .
وی ادامه داد : بحرانی بودن گمنامی زبان مازندرانی در میان نسل جوان وقتی آشکار تر می شود که حتی تعداد اندک جوانان آشنا به این گویش از صحبت کردن با این لهجه ابا دارند .
استاندار مازندران گفت : این در حالیست مردم بسیاری از نقاط کشور با پایبندی به فرهنگ و زبان بومی منطقه اشان ، باعث حفظ و نگهداشت آنها می شوند .
وی اظهار داشت : مصون نگه داشتن زبان مازندرانی ازخطر انقراض به اقدامات فرهنگی نیاز دارد تا این زبان به جایگاه موردنظر در نسل جوان برسد .
فلاح گفت : اشعار شاعران مازندرانی مملو از واژه های اصیل مازندران و نیز معرفی آداب و رسوم کهن استان است که می تواند منبع خوبی برای عرضه به جوانان باشد .
وی از شاعران و هنرمندان به عنوان یکی از افراد تاثیر گذار در حوزه فرهنگ و هنر و گفت : آنان می توانند در رفع دغدغه ها و چالش های پیش روی فرهنگی کمک کنند .
استاندار مازندران از خانم حدادیان به عنوان يکی از بانوان شاعر فعال در استان نام برد و ادامه داد : وی سال ها با تلاش و کوشش و بدون هیچ چشمداشتی در مسیر اعتلای فرهنگ و هنر مازندران فعالیت کرد .
وی خواستار برگزاری مراسم تجلیل از این بانوی شاعره مازندران برای پاسداشت سال ها تلاش وی شد.

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :