تازه ها

يکشنبه 28 شهريور 1395-13:6 کد خبر:20375

مدیرکل کشتیرانی و بنادر مازندران خبرداد:

فاضلاب ها و فرآورده های ماهی؛ علت اصلی آلودگی دریای خزر

انعکاس شمال - مدیرکل کشتیرانی و بنادر مازندران، با بیان اینکه از لحاظ دریانوردی کمترین آلودگی در دریای خزر وجود دارد، گفت: آلودگی دریای خزر بیشتر ناشی از فاضلاب و عملیات فرآورده‌های ماهی است.


مدیرکل کشتیرانی و بنادر مازندران، با بیان اینکه از لحاظ دریانوردی کمترین آلودگی در دریای خزر وجود دارد، گفت: آلودگی دریای خزر بیشتر ناشی از فاضلاب و عملیات فرآورده‌های ماهی است.

به گزارش انعکاس شمال  سیاوش رضوانی در حاشیه مانور دریایی بندر فریدونکنار در گفت وگو با ایسنا مازندران، با اشاره به اینکه سازمان بنادر از سازمان‌های مهم حاکمیتی و دریانوردی است و سازمان بنادر حدود 28 کنوانسیون را به اجرا درآورد که از مهم‌ترین کنوانسیون‌ها تجسس و نجات است، اظهار کرد: مهم ترین کنوانسیون‌های سازمان بنادر، OPRC یا مقابله با آلودگی در دریاها است و برای افزایش مهارت ناجیان در امداد و نجات و کاهش آلودگی دریای خزر که کشتی‌های تجاری تردد می‌کند توانمندی همکاران را با مانوری در سواحل فریدونکنار افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه برای نخستین دو مانور مقابله با آلودگی و آماده به دریا در بندر فریدونکنار اجرا شد، افزود: در این مانورها بخشی از حوضچه را آلوده می‌کنیم تا متخصصان این بخش آلودگی را پاکسازی کنند و همچنین اگر شناوری در دریا در حال غرق شدن است موظفیم که آنها را نجات دهیم.

رضوانی تصریح کرد: مرکز فوریت‌های پزشکی، هلال احمر، فرمانداری، نیروی دریایی، ارتش و دریابانی و بهداشت از کار گروه‎‌های اصلی مانور امداد و نجات در بندر فریدونکنار بودند.

مدیرکل کشتیرانی و بنادر مازندران، با بیان اینکه از لحاظ دریانوردی کمترین آلودگی در دریای خزر وجود دارد، گفت: آلودگی دریای خزر بیشتر ناشی از فاضلاب و عملیات فرآورده‌های ماهی است.

این مسئول با توجه به اینکه بندر فریدونکنار بر اساس اصل 44 به بخش خصوصی واگذار شد درباره اهمیت آن، گفت: بندر فریدونکنار به این دلیل برایمان با اهمیت است که در اختیار بخش خصوصی قرار دارد و باید این بخش را حمایت کنیم و اگر بخش خصوصی تلاش خود را بیشتر نکند دولت در این زمینه اقدام زیادی را انجام نخواهد داد.

وی با بیان اینکه در کل کشور بندر فریدونکنار و بندر آستارا به بخش خصوصی واگذار شد، تصریح کرد: دولت هدفش آن است که بنادر کوچک را به بخش خصصوی واگذار کند تا نظارت‌ها افزایش یابد و همچنین بخش دولتی نمی تواند تسهیلات بیشتری به صاحبان بخش کالا دهد و تعرفه‌ها را را کم کند.

رضوانی درباره لایروبی بندر فریدونکنار، گفت: همه کانال‌ها باید برای ورود کشتی‌ها آماده باشد و سازمان بنادر تمامی لایروبی را به بخش خصوصی واگذار کرد.

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :