تازه ها

سه شنبه 16 شهريور 1395-22:48 کد خبر:20309

از ملاقات عمومی شهروندان با شهردار بابل چه خبر

انعکاس شمال - یکی دیگر از مراجعه کنندگان که مدت ها در صف انتظار نشسته و نظاره گر نحوه پاسخگویی شهردار بود، به مهندس بیژنی گفت: بنده قبل از هر صحبتی از مناعت طبع و صبوری شما در تکریم ارباب رجوع و پاسخگویی با حوصله ومطلوب به مردم سپاسگزارم.


به گزارش صدای مازندران ملاقات عمومی این هفته شهرداری بابل  با حضور مهندس بیژنی شهردار بابل، مسئول امور اجرایی شهرداری، معاونین و مدیران شهرداری در شهرداری مرکزی بابل برگزار شد.


برخورد با تخلفات، پیگیری مباحث کمیسیون ماده 100،  لکه گیری آسفالت و معابر ،درخواست اشتغال و گله مندی از روند کند پیشرفت اموراز مهم ترین درخواست های موجود در ملاقات عمومی شهرداری بوده است.


مشاور طراح بخشی از فاز یک و دو کمربندی شرقی دوم که از سال 92 پیگیر مطالبات خویش از شهرداری بابل بوده است، عاجزانه از شهردار بابل درخواست استمداد و کمک کرد.


الف -گ با اشاره به اینکه از سال 92 به عنوان شرکت طراح ، طرح  بخشی ازفاز یک و دو کمربندی شرقی دوم را انجام داده  اما تاکنون مطالبات خود را دریافت نکرده است، افزود: بعد از انجام کار با توجه به اینکه شهردار وقت دستور پرداخت داده بودند اما تاکنون مطالبات ما پرداخت نشده است.


وی بیان داشت: زمانیکه برای دریافت مطالبات به واحد درآمد مراجعه کردم درجواب بیان داشتند قرارداد کتبی با شما منعقد نشده و با شرکت دیگری قرار داد بسته شد.


این مراجعه کننده تصریح کرد: در پاسخ به همکاران شما بیان داشتم وقتی قرارداد کتبی با بنده منعقد نشده بود پس بر چه اساس بعد از پایان کار، شهردار وقت بر روی درخواست بنده دستور داده است.


شهردار بابل که پیگیر موضوع بوده است از معاون عمرانی پاسخ خواست.


معاون عمرانی شهردار بابل گفت: با توجه به اینکه طرح این مشاور مورد قبول واقع نشد با مشاور طراح دیگر قرارداد بستیم.


یوسفی در پاسخ به سوال شهردار بابل مبنی بر اینکه اگر قرارداد کتبی نداشتید بر چه اساس  برروی درخواست پیمانکار دستور صادر شده است، گفت: بنده نسبت به این موضوع کاملا بی اطلاع هستم.


شهردار بابل با شنیدن سخنان طرفین دستور داد با برگزاری نشست مشترک با حضور پیمانکار مشکل فوق بررسی و نسبت به رفع آن اقدام شود.


یکی از دیگر از مراجعه کنندگان که با کودک خردسال خویش در ملاقات عمومی شهرداری شرکت کرده بود از تلاش شهردار بابل در احیای پارک محله کاظم بیگی تقدیر کرد.


حسین فرزند خردسال این خانم که با زبان شیرین بچه گانه صحبت می کرد به شهردار بابل گفت: از اینکه وسیله اسباب بازی جدید برای ما در داخل پارک گذاشتید ممنونم.


این کودک خردسال افزود: وقتی بزرگ شدم میخوام شهردار بشم تا مثل شما برای بچه ها اسباب بازی بخرم.


یکی دیگر از مراجعه کنندگان که مدت ها در صف انتظار نشسته و نظاره گر نحوه پاسخگویی شهردار بود، به مهندس بیژنی گفت: بنده قبل از هر صحبتی از مناعت طبع و صبوری شما در تکریم ارباب رجوع و پاسخگویی با حوصله ومطلوب به مردم سپاسگزارم.


تیرگر در گفتگو با روابط عمومی شهرداری بابل  افزود: بنده یکی از سرمایه گذاران استان هستم که درصدد هستم در شهر بابل سرمایه گذاری کنم و امروز قبل از هر اقدامی در ملاقات عمومی شرکت کردم تا نحوه همکاری و پاسخگویی مدیریت شهری را ارزیابی و بعد اقدام کنم که خوشبختانه  به یقین رسیدم همکاری با شهرداری بابل اقدام پسندیده خواهد بود.


یکی از پرسنل روابط عمومی شهرداری قائم شهر از دیگر مراجعه کنندگان در ملاقات عمومی شهرداری بابل بود که برای تقدیر از شهردار بابل در ملاقات عمومی شرکت کرد.


وی که حامل لوح تقدیر و هدیه ای از سوی شهردار قائم شهر بود، افزود: کمک های انسان دوستانه (نیروی انسانی و تجهیزات) اعزامی و ارسالی توسط شهردار بابل سبب تسریع در خدمات رسانی مطلوب به حادثه دیدگان طوفان اخیر در قائم شهر شده بود که بر این اساس امروز از طرف شهردار بابل مامور شدم تا پیام تقدیر و تشکر ایشان را به همراه لوح تقدیر به مهندس بیژنی تقدیم کنم.

 

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :