چهارشنبه 19 خرداد 1395-1:36 کد خبر:19020
ویزیت رایگان شهروندان بابلی در ماه رمضان
انعکاس شمال - رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت:شهروندان بابلی در ماه رمضان ؛رایگان ویزیت می شوند.
به گزارش انعکاس شمال به نقل از باشگاه خبرنگاران،رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: ویزیت رایگان جمعیت زیر پوشش این دانشگاه در قالب طرح 30 شب ؛ سی مسجد و در سطوح مختلف عمومی تا فوق تخصصی از امشب در مساجد این شهرستان اجرا می شود.
به گفته سید مظفر ربیعی 32 پزشک متخصص و فوق تخصصص ، 30 پزشک عمومی و 62 پرستار و ماما از دانشگاه شهید بهشتی و آیت الله روحانی بابل در اجرای این طرح مشارکت دارند.
وی افزود: این طرح هر شب در یکی از مساجد شهرستان بابل با حضور یک پزشک و کادر پزشکی اجرا می شود و شهروندان باید برای ویزیت ؛ دفترچه بیمه دارای مهر پزشک خانواده را همراه داشته باشند.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل طرح 30 شب ، 30 مسجد در مناطق محروم نیز اجرا می شود و مراکز بهداشتی ، خانه های بهداشت و شوراهای محلات می توانند با اطلاع رسانی بموقع ؛ مساجد محوری را برای اجرای آن مشخص کنند.
ربیعی دسترسی راحت تر بیماران به پزشک ، ویزیت رایگان و ارائه مطالب آموزشی مخصوص روزه داران را از اهداف اجرای این طرح اعلام کرد. دانشگاه علوم پزشکی بابل به همراه بسیج جامعه پزشکی بابل طرح 30 شب ، 30 مسجد را امسال برای هفتمین سال متوالی در این شهرستان اجرا می کند.

