تازه ها

چهارشنبه 7 بهمن 1394-23:36 کد خبر:17541

مدیرکل اوقاف مازندران:

بقاع متبرکه جای تبلیغات انتخاباتی نیست

انعکاس شمال - مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران گفت: مساجد، بقاع متبرکه و پایگاه‌های مقاومت جای تبلیغات انتخاباتی نیست و اگر گزارشی به دست ما برسد برخورد جدی می‌شود.


به گزارش انعکاس شمال به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران، حجت الاسلام ستار علیزاده در جلسه آموزشی توجیهی کارشناسان فرهنگی اوقاف مازندران اظهار کرد: مهم ترین وظیفه سازمان اوقاف اجرای نیت واقفان خیراندیش است.

وی با بیان اینکه اوقاف در اجرای نیت واقفان حساسیت بالایی دارد و کارشناسان فرهنگی باید نسبت به آن دقت بیشتری داشته باشند، ادامه داد: انحراف اجرای نیت واقف به معنای خیانت به واقف و نیت موقوفه است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران بر داشتن حساسیت در انتخاب هیئت امنای مساجد، بقاع متبرکه و امامزادگان تاکید کرد و افزود: کارشناسان فرهنگی در انتخاب هیئت امنای بقاع متبرکه با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت و سپاه همکاری کنند.

این مسئول اجرای برنامه های فرهنگی قرآنی در امامزادگان و بقاع متبرکه استان را از مهم ترین عناوین عملکردی دانست و تصریح کرد: ترویج و تبلیغ فرهنگ وقف در سطح بقاع متبرکه نباید فراموش شود.

علیزاده با تاکید بر اینکه به فرد و شخص خاصی در اماکن متبرکه یا مساجد برای تبلیغات انتخاباتی نباید میدان داده شود، افزود: مساجد، بقاع متبرکه و پایگاه‌های مقاومت جای تبلیغات انتخاباتی نیست و اگر گزارشی به دست ما برسد برخورد جدی می‌شود.

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :