تازه ها

يکشنبه 20 دی 1394-11:46 کد خبر:16206

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی مازندران :

ضرورت مشارکت بانک‌ها در کاهش مشکلات بخش تولید مازندران

انعکاس شمال - مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران گفت: با توجه به شرایط کنونی، مشارکت بانک‌ها در پرداخت تسهیلات می‌تواند مشکلات بخش تولید و صنعت را کاهش دهد.


به گزارش انعکاس شمال به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران، سید مصطفی موسوی در جلسه هیئت‌مدیره شرکت خدماتی شهرک صنعتی منصورکنده بابل برگزار شد، اظهار کرد: شهرک صنعتی منصورکنده از شهرک‌های صنعتی بسیار خوب استان است که واحدهای تولیدی با برندهای متفاوت در حال فعالیت و تولید در این شهرک هستند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران بیان داشت: هیئت‌مدیره شرکت خدماتی این شهرک در برگزاری منظم جلسات و همچنین مصوبات، حساس است و دقت لازم را برای اجرای برنامه‌ها دارد.

موسوی افزود: با توجه به شرایط کنونی، به‌ویژه بحث پساتحریم بانک‌ها نیز دارای شرایطی هستند و مشارکت بانک‌ها در جهت پرداخت تسهیلات می‌تواند مشکلات بخش تولید و صنعت را کاهش دهد.

وی تأکید کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی استان نیز با توجه به اعتبارات، پروژه‌های عمرانی و تکمیل زیرساخت‌ها را در دستور کار قرار داده که خرید ماشین اطفاء حریق و تجهیز ساختمان‌های آتش‌نشانی نیز از جمله اقدامات این شرکت است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران خاطرنشان کرد: شهرک صنعتی منصورکنده بابل به‌زودی به ماشین اطفاء حریق تجهیز می‌شود.

موسوی با اشاره به نقش آموزش در بخش صنعت و تولید، ادامه داد: دوره‌های آموزشی متناسب برای کارگران و کارفرمایان برگزار می‌شود.

وی گفت: ارائه هرگونه خدمات به واحدهای تولیدی مستقر در شهرک صنعتی از جمله نقل و انتقال، پرداخت تسهیلات، سند مالکیت و... بدون مفاصا حساب از شرکت خدماتی شهرک صنعتی امکان‌پذیر نیست.

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :