شنبه 23 آبان 1394-13:4 کد خبر:15521
مسئول نهاد نمایندگی ولیفقیه در سپاه مازندران:
حادثه عاشورا صرفا یک قصه پرغصه نیست
انعکاس شمال - مسئول نهاد نمایندگی ولیفقیه در سپاه کربلای مازندران گفت: حادثه عاشورا صرفا یک قصه پرغصه نیست، بلکه ضمن حزن، اندوه، سینهزنی و عزاداری باید معرفت پیدا کرد.
انعکاس شمال : حجتالاسلام یدالله غلامی در همایش منشور عزت که با حضور عزاداران حسینی در آستان مقدس امامزاده عباس (ع) ساری برگزار شد، با اشاره به اینکه مصائب ماه صفر سنگینتر از ماه محرم است، اظهار کرد: ماه صفر ماه اسارت آلالله، اربعین سیدالشهدا (ع)، رحلت پیامبر اسلام (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) است.
وی با اشاره به تبیین قیام امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) در کاخ استکبار افزود: گمان نکنیم کربلا فقط مصیبت است. حادثه عاشورا صرفا یک قصه پرغصه نیست، بلکه ضمن حزن، اندوه، سینهزنی و عزاداری باید معرفت پیدا کرد و امام و قیام امام را شناخت.
مسئول نهاد نمایندگی ولیفقیه در سپاه کربلای مازندران با بیان اینکه امام حسین (ع) از حادثه عاشورا و اسارت اهل بیت (ع) آگاه بود، ادامه داد: آیتالله العظمی صافی گلپایگانی یکی از مراجع تقلید شیعیان در کتاب شهید جاوید و کتاب شهید آگاه نوشت که در این کتاب با دلایل و مستندات قوی ثابت میکند امام کاملا آگاه بوده است.
این مسئول با بیان اینکه در بحث امامشناسی اعتقاد ما شیعیان این است که برای معصومین دیوار حایل وجود ندارد، تصریح کرد: امام بزرگ و کوچک ندارد و بین اینکه امام جواد در 9 سالگی به امامت رسید یا امامی در 40 سالگی هیچ فرقی نیست.
منبع:فارس

