چهارشنبه 6 آبان 1394-13:25 کد خبر:15248
وقتی تعویض مدیران کل سرپوشی برای ناکارآمدی می شود
آقای استاندار عزل شما نسخه درمان مازندران است
انعکاس شمال:سخن بدون تعارف و شفاف بنده خطاب به استاندار مازندران است و به وی در ابتدای این مقال تأکید می کنم که جابجایی هایی که شما در دستور کار قرار داده اید تا شاید وضعیت استان را از بحران و بن بست کنونی خارج سازید ، نه تنها به نظر بنده بلکه به نظر اکثر کارشناسان نسخه شفابخش استان نیست بلکه اگر در این موضع قرار دارید اعتقاد بر این است که عزل ، اخراج و یا جابجایی شخص شما است که می تواند تحولی در مدیریت استان ایجاد کند ؛ ضمن احترامی که برای شخصیت شما قائل هستم اما از روزی که بر مسند مسئولیت استان قرار گرفته اید چند مشاور برای اتاق فکر تعیین کرده اید ، تیم ها و مشاوران رسانه ای حضرتعالی و تیم های اتاق فکر اقتصادی و اجتماعی و مذهبی و سیاسی شما چرا نتوانسته اند یاور شما برای درمان ضعف و ناکارامدی مدیریت استان باشند .؟!
صراحتاً باید به شما اعلام بدارم ضعیف ترین نطق طول تاریخ همه استانداران مازندران را شما در ورزشگاه شهید متقی مقابل رئیس دولت تدبیر و امید داشته اید و معلوم نبود برای مردم استان و مشکلات این دیار نطق می کنید یا برای توضیح عملکرد خودتان ، تصور نکنید من تنها از شما در این بحث انتقاد دارم از تمقل گویی علی اکبر طاهایی استاندار قبل جلوی احمدی نژاد رئیس جمهور سابق نیز شدیداً انتقاد کردم ؛ شما باید باور کنید توانمندی لازم را در مدیریت استان ندارید شما حتی توان مدیریت در حوزه رسانه ای خود را هم نداشته اید که امروز اکثر اصحاب رسانه مقابل شما قرار گرفته اند آقای دکتر مازندران اسیر بحران فقر – بیکاری – فساد – فحشا – تبعیض – بی عدالتی – ناامنی – گرانی – احتکار – اعتیاد – نارسایی های حوزه های دامادی ، کشاورزی و باغداری – صنعت گردشگری و غیره است حتی نمی دانید چگونه با مدیریت شهری و شورایی در مرکز مازندران همراه باشید !
مردم به دولت تدبیر و امید بسیار امیدوار هستند اما نه با مدیریت کدخدامنشی یا شیر خطی شما ، بهتر است شما منتقدین خود را مخالفین ندانید دلخوش به نطق سخنرانی ها در آستانه انتخابات جمعی از نمایندگان یا داوطلبان انتخابات مجلس یا حتی خبرگان رهبری هم نباشید آنچه که مردم لمس می کنند را باور دارند و به شعارها و نامه ها و نطق های رجال سیاسی و یا حتی مذهبی توجه نخواهند کرد.آقای فلاح مدیریت کدخدامنشی در استان مازندران جواب نخواهد داد شما ارشد ترین نماینده دولت تدبیر و امید هستید چرا هنوز نمی دانید چگونه باید با برخی مدیران تصمیم سازی و تصمیم گیری کنید ؟ چرا باید در رسانه ها زمزمه عزل ارشدترین معاون حضرتعالی مطرح باشد ؟ آیا اینگونه مدیریت ها می تواند جایگاه معاونین را در حوزه استانداری تأمین کند ؟
در شرایط کنونی نه استقلالی دیده می شود و نه اقتدار و اصطلاحاً مدیریت در استان به قدری شیر تو شیر است که برخی از یاران و همراه دولت از حضور مردم در استقبال از رئیس دولت تدبیر و امید به عنوان یک حماسه مردمی و برخی هم از دولت مردان عذرخواهی به جهت ضعف از استقبال دارند و حتی پس لرزه این جابجایی را ماحصل ضعف شدید بر استقبال مردمی از رئیس جمهور ارزیابی می کنند .جناب فلاح در سفر هیأت دولت ما چند پروژه برای افتتاحیه داشتیم و چرا باید شهردار مشهد مدعی شود که همه اعتبارات سفر هیأت دولت به مازندران کمتر از اعتبارات مالی شهرداری مشهد است ؟!!! آقای استاندار مردم از جابجایی های مدیران که حاصلی در ارتقاء خدمت رسانی به استان نداشته ، همچون همه انتخابات شوراها و نمایندگی مجلس شورای اسلامی خسته و به ستوه آمده اند اگر حضور بر سر صندوق انتخابات تکلیف انقلابی نباشد قطعاً هیچ رمقی برای حضور پای صندوق های یکی از انتخابات وجود نخواهد داشت جناب آقای فلاح هدف از نگارش این دیدگاه تحلیلی به هیچ عنوان تخریب و تضعیف شما نیست اما باید قبول کنید جابجایی حضرتعالی از مدیریت استان منشأ خدماتی خیر به این دیار خواهد بود بنده اهل خط و خطوط و جریان های سیاسی نیستم و چون در عملکرد هیچ کدام از دولت مردان در جناح های مختلف خدمت شایانی احساس نکرده ام که اگر این بود حال و هوای استان مازندران به این عقب ماندگی نبود و برخلاف بهره مندی از مواهب طبیعی و خدادادی باید ، مازندران را استانی عقب مانده بدانیم ؛ در شرایط کنونی مردم استان اعتقاد دارند شما به عنوان استاندار مازندران تنها استاندار یک شهر به خصوص هستید و متأسفانه این دیدگاه در زمره ی بزرگترین مشکلات همه استانداران طول تاریخ مازندران بوده و هست که تنها به فکر جلب رضایت نمایندگان مجلس و نمایندگان خبرگان رهبری و علما و ائمه جمعه و جماعات باشند ؛ آقای طاهایی مصداق بارز این مدعاست وی نماز صبح را با یک اما جمعه و نماز ظهر و مغرب و عشا را با ائمه جماعات دیگر می خواند یا با برنامه جمعی از نمایندگان مجلس و خبرگان فعالیت های خویش را هماهنگ می کرد ؛ به هر حال سخن از این مسائل بسیار و قطعاً بیان همه موارد آن از حوصله مخاطبان گرانمایه خارج ، اما سخن پایانی بنده جمله ای است که به عنوان تیتر این دیدگاه آن را به نمایش گذاشته ام ./والسلام/ شعبان وفایی نژاد

