تازه ها

يکشنبه 19 مهر 1394-2:3 کد خبر:14969

مدیرکل سازمان فنی و حرفه‌ای مازندران:

دولت در تکمیل و ارتقای امکانات و تجهیزات به ما کمک کند

انعکاس شمال - مدیرکل سازمان فنی و حرفه‌ای مازندران گفت: از دولت انتظار داریم که در عرصه آموزش‌های مهارتی و در تکمیل و ارتقای امکانات و تجهیزات به ما کمک کند.


به گزارش انعکاس شمال به نقل ازکمیته رسانه ستاد استقبال مردمی از رییس جمهوری، رضا گرزین یکی از برنامه‌های فنی و حرفه‌ای را توانمند سازی و افزایش مهارت افراد جویای کار دانست و اظهار کرد: شغل‌های جدیدی در دنیا وجود دارد که این افراد بعد از آموزش لازم مربوط به این مشاغل، بر مبنای استانداردهایی که تعیین می‌شود می‌توانند وارد بازار کار شوند.

 

وی آموزش و ارتقای مهارت شاغلان را یکی دیگر از ظرفیت‌های این سازمان اعلام کرد و افزود: شاغلان هم می‌توانند با مراجعه به مراکز فنی و حرفه‌ای با پیشرفت‌های شغل خود آشنا شوند.

 

 مدیرکل سازمان فنی و حرفه‌ای مازندران با اشاره به اینکه یکی از مشکلات این سازمان، نبود امکانات و تجهیزات بروز است، گفت: شغل‌های جدید زیادی در جامعه به وجود آمده است اما مطابق رشد این شغل‌ها امکانات ما بروزرسانی نشده است .

 

این مسئول مجموع دستاوردهای دولت یازدهم در طول دو سال گذشته را مثبت ارزیابی کرد و با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید شاهد موفقیت مهم در عرصه‌های سیاسی هستیم، تصریح کرد: توافق تاریخی تیم مذاکره‌کننده دولت در رابطه با انرژی هسته‌ای، اقدام موثری درباره سطح ارتباط ما با جامعه بین‌الملل و مهم‌ترین رخداد و دستاورد دولت روحانی بوده است.

 

گرزین ادامه داد: از دولت انتظار داریم که در عرصه آموزش‌های مهارتی و در تکمیل و ارتقای امکانات و تجهیزات به ما کمک کند، زیرا اگر این موضوع محقق شود می‌توانیم هزاران شغل جدید را که در دنیای امروز به جود آمده‌اند، به شهروندان آموزش دهیم و آن ها را برای بازار کار آماده کنیم.

 

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که حضور دکتر روحانی در استان موجب خیر و برکت باشد، زیرا مقامات ارشد دولت از نزدیک، مشکلات و ظرفیت‌های استان را بررسی می‌کنند.

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :