تازه ها

سه شنبه 3 شهريور 1394-16:20 کد خبر:13323

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران خبر داد:

افتتاح 2 واحد تولیدی با اعتبار بیش از 6 میلیارد تومان در مازندران

انعکاس شمال - مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران از افتتاح و بهره‌برداری دو واحد تولیدی و صنعتی به مناسبت هفته دولت، در یکی از شهرک‌ها و نواحی صنعتی این استان خبر داد .


به گزارش انعکاس شمال به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران، سیدمصطفی موسوی با اشاره به آغاز هفته دولت گفت: هفته دولت فرصت شایسته‌ای برای ارائه دستاوردها و انعکاس اقدامات انجام شده در بخش تولید و صنعت است.

وی اظهار کرد: ساده‌زیستی، عشق به خدا و خستگی‌ناپذیری از مهم‌ترین ویژگی‌های شخصیتی شهیدان رجایی و باهنر بوده و رمز ماندگاری یاد و خاطره این بزرگواران محسوب می‌شود.

موسوی بیان کرد: در هفته دولت، دو واحد تولیدی با حجم سرمایه‌گذاری 6 میلیارد و 160 میلیون تومان در شهرک صنعتی چمستان نور به بهره‌برداری می‌رسد.

موسوی در پایان با بیان اینکه با افتتاح و بهره‌برداری از این واحدهای تولیـدی، برای 85 نفر اشتغال ایجاد می‌شود، افزود: این واحدهای تولیدی در زمینـه‌ تولید ورق کارتن و انواع پلی‌فوم و پلی‌اتیلن فعالیت می‌کنند.

نام فرستنده :
ایمیل گیرنده :