دوشنبه 1 تير 1394-16:12 کد خبر:11646
در آخرين نطق سيد محمد آقاميري خطاب به شهروندان ساري:
سرمايه بزرگ زندگي ام خدمتگزاري به مردم است
انعکاس شمال - درآخرين نطق سید محمد آقاميري با همكاران شورايي و شهروندان ساروی...
آخرين نطق سید محمد آقاميري با همكاران شورايي و شهروندان ساروی بشرح زير است :
بسم الله الرحمن الرحيم
با درود و سلام بر ارواح طيبه شهدا و امام شهدا و آرزوي تندرستي براي مقام معظم رهبري
رياست محترم، اعضاي محترم، اصحاب رسانه ؛حلول ماه مبارك رمضان را تبريك عرض مي كنم اميد آنكه از روزه بطن بگذريم و به روزه دل برسيم در ماه رمضان، ماهي كه امام سجاد در صحيفه اش مي فرمايد: احمدالله الذي جعل من تلك السبل شهره، شهر رمضان، شهرالصيام و شهرالاسلام و شهرالطهور و شهرالتميحص و شهرالقيام (شهر رمضان الذي انزل فيه القرآن هدي للناس و بينات من الهدي و الفرقان)
رمضان ماه عترت و قرآن، ماه بيداري جسم و جان، ماه فيض و احسان، عشق و عرفان است رمضان شهرالله است شهر رمضان سيد الشهور سرور ماه است، و به نقل از پيامبر اسلام قرآن در ۲۳ ماه رمضان نازل شد ماه بركت و رحمت، ماه مغفرت و بخشش گناهان است، ماه ميهماني و ضيافت الهي است ماه زدودن گناهان است رمضان شهرالله ....... و هو ربيع الفقراء ماه رمضان ماه خدا و اين ماه بهار فقرا است.امام صادق (ع) در جواب سوالي پيرامون علت تشريع روزه فرمودند: روزه بدين دليل واجب شده است كه ميان فقير و غني مساوات برقرار گردد و اين بخاطر آن است كه غني طعم گرسنگي را بچشد و نسبت به فقير اداي حق كند زيرا اغنيا معمولا هرچه را بخواهند براي آنها فراهم است خدا ميخواهد ميان بندگان خود مساوات باشد و طعم گرسنگي و درد و رنج را به اغنيا بچشاند تا به ضعيفان و گرسنگان رحم كنند.همكاران محترم، اعضاي محترم وقتي خداوند ماه رمضان را به تعبير معصوم براي درك فقرا از اغنيا قرار ميدهد بياييم تمام تلاش و همت خود را در فرصت خدمتگزاري به محرومان كوتاهي نكنيم امام رحمه الله عليه در رابطه با خدمت به مردم مي فرمايند: كساني كه واقعاً دلشان براي اسلام و كشورشان مي تپد متوجه اين باشند كه پست، ميزان نيست مقام ميزان نيست رئيس دولت يا رئيس مجلس بودن ميزان نيست اين مقامات تمام مي شود آني كه هستند خدمت است .
خودم و شما وكلاي مردم را به كلام مولايمان حضرت علي(ع) متذكر مي شوم كه در نهج البلاغه مي فرمايد: اي جابر كسي كه نعمت هاي فراوان خدا به او روي كرد، نيازهاي فراوان مردم نيز به او روي مي آورد اگر مسئوليت ،يكي از نعمت هاي خداوند باشد، غفلت از آن مسئوليت بزرگي بر گردن ماست.در حقيقت بر همه انسانها بويژه مسلمانان بخصوص شيعيان فرض است كه در فهم و بصيرت انديشه علوم همت و تلاش كنند امام علي (ع) در نامه معروف خود به مالك اشتر اشاره مي فرمايد حتي به او سفارش مي كند كه براي رفع برخي از نيازها مردم بايستي شخصاً اقدام نمايي زيرا رفع برخي از نيازهاي مردم فراتر از توان زيردستان باشد و يا خارج از حيطه وظايف آنها باشد.ان شاء ا... مسئولين اعم از كشوري و استاني و شهرستاني اين روزها شخصاً جهت حل معضل مردم بويژه در فراهم نمودن مايحتاج ضروري اهتمام ورزند . در حقيقت امام علي (ع) به ما مي آموزد كه نبايستي در برآوردن نياز مردم سهل انگاري كرد و كار امروز را به فردا موكول كنيم كه اين امر موجب نارضايتي مردم مي شود امري كه متاسفانه در جامعه ما رواج داشته و بعضاً به صورت يك فرهنگ غلط درآمده است و اين امر نشان دهنده ضعف مديريت مسئول است و پيامدي جز نارضايتي مردم را نخواهد داشت اين نكته همان چيزي است كه بارها و بارها از سوي مقام معظم رهبري به كليه مسئولان و مديران هشدار داده شده است و لذا طفره رفتن و دنبال بهانه بودن در رفع نيازها ي مردم ناپسند و در امر مديريت ناصواب مي باشد و خلاف مشي خدمت رساني است.امروز دو صحنه فراروي من است ماندن براي اصلاح يا رفتن براي اصلاح شايد ترك صحنه يا سكوت در صحنه گاه به تزوير و گاه به تطميع براي فرزندي از تبار شجره طيبه امري غيرممكن است نمي دانم امروز چه بايد گفت از چه بايد بكنيم يا از چه كرديم؟؟ كه اولي مقدم بر ثاني است ازچه كرديم به وقت آتي سخن ها خواهم گفت ليك امروز طرح چه بايد بكنيم است كه مهمتر از چه كرديم است ؟؟؟و بودند كسانيكه به جاي اينكه مرا بنوازند، مي زدند، به جاي آنكه همگامم باشند سد راهم مي شدند، به جاي اينكه حق شناسي كنند حق كشي كردند و به جاي دستگيري سيلي مي زدند.تا جائيكه در دوره چهارم شوراي شهر به خاطر انديشه سياسي ام و انتخاب شهردار جوان عبوري با اتهام عدم اعتقاد به اسلام و عدم التزام عملي به اسلام رد صلاحيتم نمودند اما از تنها پايگاهي كه چشم ياري داشتم و از پاداش درستي پندار و گفتار و كردارم داشتم، نوميد نشدم. از تنها پايگاهي كه چشم ياري داشتم، شما مردم فهيم مركز استان، در برابر توطئه ها و سرزنش ها و تضعيف هايم بوديد. چشم انتظارم، تنها به روي شما بازماند و شما بوديد كه تدبيرتان به ياري ام آمده و مايه اميدم شديد و شما بوديد كه پاداشم را داديد و تكليفم با خودم معلوم گرديد و حلاوت "اخلاص" را در دلم چشانديد كه هيچ قندي در كامم به شيريني آن نيست .آنچه كردم تلاوت و قرائت نبود كه عمل به قرآن به قدر درك و فهم بود زيرا قرآن كريم در سوره مباركه هود آيه ۸۸ فرموديد: و ما اريد ان اخالفكم الي ما انهاكم عنه ان اريد الّا الاصلاح مااستطعت و ما توفيقي الّا باللّه عليه توكلت و اليه انيب.اگر شما را نهي مي كنم براي آن نيست كه خود سودي ببرم تا آنجا كه بتوانم قصدي جز به صلاح آوردنتان ندارم توفيق من تنها با خداست به او توكل كرده ام و به درگاه او روي مي آورم.
مردم شريف مركز استان، ولي نعمتان ؛
فراموش نكردم براي چهار مرتبه در سنگر انتخابات شوراي اسلامي شهر ساري با دستان شما بلند شدم فراموش نكردم عهد با شما را كه هيچگاه از منافع مردم كوتاه نيامدم و بر سوگند خود وفادار بودم. خود و شما را فراموش نكردم تا از جيبتان كيسه ندوزم و پاك دست باشم و اكنون خود را در ميزان سنجش كلام حضرت امير، علي (ع) به گواهي ياران شورايي قرار مي دهم كه پس از مستقر شدن در كوفه فرمود "دخلتُ في بَلَدكم باثماني هذا و رحلتي هذا فان خرجت بغير ما دخلت فانّي من الخائنين "داخل شدم در شهر شما با اين لباس و با اين اسب اگر خارج شدم از شهر شما به غير اين ها پس من از خائنينم. شورا را لقمه ايي چرب و نرم و راحت الحلقوم نپنداشتم و بر تصميمات مديران ارشد استان در طول ايام مارك "الله" نزدم و سعي نكردم به فرقه سازي ،دسته بندي و جنگ هاي زرگري و به بحث هاي بي خود و به فكر هاي پوك و پوچ و به كينه هاي بي ثمر و به ندبه هاي بي اثر و يا به خنده هاي واهي بند شوم. آن ها فقط از يك چيز ميترسيدند از اين مي ترسند كه من از آن ها "تقليد" نمي كنم و مطيع نيستم آن ها از فهميدن و فهماندنم مي ترسند زيرا وكيل المله بودم نه وكيل الدوله. بدين سبب نگذاشتم چون گاو بدوشندم يا همچو خر بارم كنند يا چون اسب سوارم شوند روشم در برابر مسئولين حاكم در ادوار گذشته يا همكاري بود يا نقد و گاه اعتراض. همكاري با دولت در كسب امتياز همچون احداث نيرو گاه زباله سوز ، نقد دولت در اعمال تبعيض حقوق شهروندي و امتيازات مركز استان.اعتراض به دولت در استيفاي حقوق شهروندان مركز استان به خاطر تضييع حقوق مردم شايسته ساري و به همين دليل گهگاه مورد ستم قرار مي گرفتم نظير تضييع حقوق انتخاب شدنم.
امت شريف مسلمان:
فراموش نكردم حمايتم و هدايتم و تعقيب نظراتم در سه دوره تأييد خودتان بود اما امروز سرمايه بزرگ زندگيم كه خدمتگزاري به شماست ،خدمتي كه نه آغاز دارد و نه پايان روزي كه رنگ از رخسارم پريد و دل در سينه ام لرزيد و صدا در گلو پيچيد زيرا ندا آمد كه بيا چون حضرت حق جلّ و علا مرا براي خدمت زائرين حج تمتع امسال به حرم فرا خوانده بود در سمت مديريت حج تمتع تا در حجه الاسلام امسال در عرفات و مشعر و مني و درگاه معشوق در كعبه و مسجدالنبي و بقيع لبيك گويان دعا گوي شما باشم .بخاطر تواضع و فروتني فرهيختگان شهر همچون شهردار جوان در به انتخاب گذاشتن خود به تصميم و مشورت كبائر و اهل خرد شهر و همكاران پارلمان شهر براي استمرار نهضت خدمت رساني و ياري تحقق انديشه تدبير و اميد و در ايام تحول عميق و رويدادي بزرگ با كسب حلاليت از خويش و كيش ترك از خود كرده تا در سنگر مجلس شوراي اسلامي سرباز خدمتگذار وطنم باشم.با گذشت نيم قرن از عمر كه ايام جواني را در دوران جنگ تحميلي از كيان جمهوري اسلامي ايران و ولايت فقيه و ولي امر چون رزمنده اي ، جانباز ي نمودم و براي بقا و سربلندي كشور معلمي كوچك در فرهنگ و آموزش عالي سه دهه به كار فرهنگي عمر سپري نموده و با تجربه سه دوره عضو اصلي در شوراي شهر ساري به بضاعت خويش تدبير نموده و با اندوختن تجربه و آشنا به معضلات شهر و منطقه و استان و كشور در تناقض آمدن و نيامدن در هاله اي از ابهام وقتي فشار رواني مسئوليت همشهريانم به سراغم مي آيد وقتي به مشكلات اجراي اصولي طرح ها و برنامه ها مي نگرم با توكل به خدا به عرصه آمدم و از شما طلب ياري مي كنم زيرا از خداوند مي خواهم .
خدايا لذت را به بندگان حقيرت بخش و درد هاي عزيز را به جانم ريز
خدايا كار بي پاداش ،خدمت بي نان و عظمت بي نام عنايت و آخر الكلام
هر كه ما را ياد كرد ايزد مر او را ياد باد هر كه ما را خوار كرد از عمر برخوردار باد
هركه اندر ره ما خاري فكند از دشمني هر گلي كز باغ وصلش بشكفد بي خار باد

